Arkivet

3 tips til at spare penge på børnetøj

Er du på vej til at få børn, og vil du gerne undgå at bruge alt for mange penge på at købe børnetøj, er der heldigvis måder, du kan spare penge på. Der er mange familier, der ender med at bruge rigtig mange penge på børnetøj, og det kan hurtigt blive en stor udgiftspost, da ungerne jo hurtigt vokser ud af det gamle tøj og får brug for nyt. Med disse tips undgår du at bruge alt for mange penge på tøj, uden at du går ned på muligheden for at give ungerne nyt tøj.

Find de pæneste mørklægningsgardiner her.

Køb det i genbrug

For det første kan det være en oplagt idé at kigge efter børnetøj i genbrug. Der er ingen skam i at købe brugt børnetøj, og det kan ofte købes for meget få penge. Hvor du i butikkerne nemt kan give et par hundrede kroner pr. stykke tøj, koster det i genbrug ofte helt ned til få kroner pr. stk. Og så er det jo meget mere bæredygtigt at købe brugt børnetøj, end det er at købe nyt, så det har jo også den fordel med sig.

Få det fra venner og familie

Kender du mange andre børnefamilier, er der også gode chancer for, at du kan få tøj fra dem, hvis du har brug for det. Der er mange børnefamilier, der ligger inde med bunker af tøj, der ikke længere bliver brugt, og som måske ikke engang er blevet brugt meget mere end en gang eller to, fordi det går så hurtigt med at skifte tøj ud, når børnene vokser. Der er mange, der sikkert gerne vil give noget tøj videre til din familie, hvis du har brug for det. Det er bare med at spørge omkring.

Få det i gave

Sidst, men ikke mindst, kan det også være en idé at ønske nyt tøj på barnets vegne i gave, når det fx er fødselsdag eller jul. Du kan tit ende med at få bunker af tøj på bare en fødselsdag for dit barn, og så er der slet ikke brug for at købe nyt tøj, før det bliver jul eller fødselsdag igen. Så hvis du mangler tøj, kan du lige så godt ønske det her til dit barn.

Nu er du i hvert fald udstyret med et par gode måder til at skaffe billigt børnetøj til dine unger.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *