Arkivet

Har I tilrettelagt vinterens teambuilding og team dag?

 

Har I fået styr på jeres vinter teambuilding dag?

Det kan være svært at komme godt igennem de mørke måneder her på den nordlige halvkugle. Ganske mange rammes af egentlig vinterdepression, og endnu flere oplever bare et tab af overskud og lidt en modløshed på denne tid af året. Lysets fravær er hårdt for vores indre kemiske balancer. Et meget nyttigt modtræk er, at være sociale sammen. At hygge sig med familie, venner eller gode kollegaer. En ny og spændende mulighed for at gøre netop det sidste, findes på Charlottenlund Slot, hvor eventbureauet The Tribe har designet et live teambuilding spil – Kongens Kancelli.

 

Det kan udvides til en hel teamdag

Gør som mange andre virksomheder; start det nye år med at ryste gamle og nye kollegaer godt sammen og styrk samarbejdet, så organisationen er velforberedt til årets kommende udfordringer. The Tribe, der er ledet af antropologer, tilbyder en hel teambuilding dag, hvor I ikke bare spiller deres spil, men også udfordres af en række nøje udvalgte øvelser. Som teambuilding aktivitet er deres spil Kongens Kancelli perfekt indrettet til at føje sig til et længere dagsprogram, hvor I f.eks. også spiser frokost eller middag i forlængelse af spil og øvelser.

 

Teambuilding aktiviteter København

Skal det være nær København? Let at komme til både i bil og med offentlig transport, men samtidig eksklusivt og fredeligt? Charlottenlund Slot er det oplagte valg for seriøs og intelligent teambuilding i Gentofte. The Tribe er eksperter i at tilrettelægge hele team dage, hvor der er tænkt på hver mindste detalje, fra I kommer til I går.

 

Firmaoplevelser ud over det sædvanlige

The Tribe spænder bredt, fra de sjove og lettilgængelige spil og øvelser, over blot at facilitere konference, til egentlige teamudvikling workshops og endda Enneagram forløb og lederudvikling. Det helt gennemgående er, at folkene bag The Tribe er dygtige, veluddannede, kvalitetsbevidste og meget detaljeorienterede. Og de dyrker til perfektion den gode kunderejse. Det er bare at gribe knoglen og få en dialog med dem om jeres ønsker og behov, så kan de givetvis finde en super løsning til jer, akkurat som de gjorde for os.

 

Leder I efter teambuilding i Gentofte, Lyngby eller omegn?

Aktiviteter der er egnede til intelligent teambuilding hænger ikke på træerne. Hvis man vil noget andet end det fladpandede, hvor man vælter rundt i store gummibolde eller skyder hinanden med laser, hvor der faktisk sættes fokus på samarbejde og teambuilding kommunikation, så er The Tribe det oplagte valg.

 

Teambuilding med Firmafest?

Lyder alt det ovenstående lækkert, der mangler bare lige et festelement? Mange af The Tribes kunder har, kombineret deres team dag, en firmafest om aftenen. Alt sammen samme sted – Charlottenlund Slot. Det er en fed fornemmelse, at have et slot for sig selv. I kan læse mere på deres hjemmeside:
Læs mere om The Tribes teambuilding aktiviteter og team dag

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *