Arkivet

Unikke escape rooms, med heksetema

I en verden af sort magi kommer i ind i heksehulen og skal nu bruge en time på at løse gåder og snakke med ånder, for at komme ud igen til tiden. I har 60 minutter og skal tænke kreativt, ud af boksen og bruge hjernen for at løse de mysterier der venter jer. 

Black Magic hedder vores hekse escaperoom. Og det er super sjovt, spændende og måske en lille smule høj sværhedsgrad. 

Fanget i åndernes verden af sort magi skal I nu finde en fælles vej ud af Black Magic universet i vores Black magic Breakout Room. 

Hekse-stjerner, Tarot-kort, mystiske formularer, gåder og mysterier skal løses for at komme tilbage fra “den anden side” til den verden i kender.

I vores Black Magic rum bliver I opdelt i 2 grupper Hver gruppe skal løse forskellige gåder & mysterier. Undervejs i forløbet vil de 2 grupper blive samlet og herefter skal alle deltagere samarbejde, for at knække de sidste koder og løse mysteriet og bryde ud. I har præcis 60 minutter til at komme ud! 

Black Magic er et rum med mange forskelligartede opgaver og en middel til høj sværhedsgrad. Temaet er opbygget omkring sort magi, hekse, trolde og det okkulte. Stemningen i rummet er dyster, men der er ingen chok-effekter i rummet og derfor passer rummet til alle typer af mennesker, som ønsker at prøve et escape room. Bemærk dog vores generelle anbefaling til aldersgrupper, som er +12 år og minimum 1 voksen pr. gruppe/rum. Vi har masser af gode tilbud til vores escape rooms i både Rødovre og København, i hjertet af byen. nemt at finde og sjovt at prøve. Så hvis i har brug for en aktivitet hvor alle kan være med og man skal tænke ud af boksen så kom og besøg Breakoutroom.dk for en fed oplevelse. 

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *