Arkivet

11 seværdigheder i London du skal opleve

Det er svært at samle alle de bedste seværdigheder i London ét sted, fordi byen har så meget at tilbyde. Derfor har vi lavet en lille guide med nogle af vores favoritter.

1. Big Ben

Big Ben er et af de mest genkendelige tårne i London. Det ligger på The Palace of Westminster og blev bygget i midten af 1800-tallet.

2. Tower of London

Tower of London er en af de ældste og mest berømte seværdigheder i London. Det ligger på The Thames og har været hjemsted for kongelige familier, fanger og riddere gennem tiderne.

3. Buckingham Palace

Buckingham Palace er residensen for den britiske monark. Paladset ligger lige udenfor City of Westminster og har været hjemsted for mange kongelige familier gennem tiderne.

4. The London Eye

The London Eye er et af de nyere tårne i London. Det ligger ved The Thames og blev bygget i starten af 2000-tallet. Turen i tårnet giver en fantastisk udsigt over byen.

5. Hyde Park

Hyde Park er en af de store parker i London. Parken ligger lige udenfor City of Westminster og er et perfekt sted at slappe af efter en travl dag i byen.

6. Harry Potter Studios

Harry Potter Studios ligger udenfor London, men er en af de mest populære seværdigheder i byen. Studierne ligger på The Warner Bros. Studio Tour og giver besøgende mulighed for at få et indblik i filmens magiske verden.

Link til info om Harry Potter museum i London (svenska).

7. The British Museum

The British Museum er et af de ældste og mest berømte museer i London. Museet ligger i City of Westminster og huser en af verdens største samlinger af kunst- og kulturgenstande.

8. National Gallery

National Gallery ligger lige ved siden af The British Museum i City of Westminster. Galleriet huser en af verdens største samlinger af europæisk kunst.

9. Tate Modern

Tate Modern ligger på The South Bank i London og er et af byens mest populære kunstmuseer. Museet huser en af verdens største samlinger af moderne kunst.

10. The Shard

The Shard ligger på The South Bank i London og er et af byens mest ikoniske tårne. Tårnet blev bygget i starten af 2010’erne og ligger 800 meter over jorden.

11. St Paul’s Cathedral

St Paul’s Cathedral ligger i City of Westminster og er en af de ældste og mest berømte katedraler i London. Katedralen blev bygget i midten af 1600-tallet og ligger på The World Heritage Site.

Dette er kun et lille udvalg af de mange seværdigheder som London har at tilbyde. Hvis du vil opleve endnu flere af byens spændende steder, så tag en tur rundt i byen og se hvad der gemmer sig lige om hjørnet.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *