Arkivet

5 grunde til, at du bør begynde at lytte til podcasts

1. De er en fantastisk måde at lære nye ting på.

 

2. De kan være virkelig underholdende.

 

3. De er perfekte til at udfylde fritiden.

 

4. De er som regel gratis at lytte til.

 

5. Du kan lytte til dem hvor som helst og når som helst.

De bedste podcasts for folk, der elsker historie

 

Uanset om du er en indædt historiefan eller blot ønsker at lære noget nyt, er podcasts en fantastisk måde at gøre det på. Der findes utallige podcasts om historie, der dækker alt fra gamle civilisationer til moderne begivenheder. Her er fem af de bedste:

 

1. The History Chicks

 

Denne populære podcast er vært for to selvudnævnte “historie-tøser”, der diskuterer en lang række emner om kvinder i historien. De er sjove, vidende og altid sikre på at uddanne og underholde deres lyttere.

 

2. Ting, du gik glip af i historieundervisningen

 

Hvis du er på udkig efter en podcast, der dækker lidt af hvert, skal du ikke lede længere end til Stuff You Missed in History Class. Som navnet antyder, er denne podcasten dækker alle de historiske emner, som du nok burde have lært om i skolen, men som du nok ikke gjorde.

 

3. Huskespaladset

 

The Memory Palace er en unik podcast, der fortæller historier om personer, begivenheder og steder, som ofte er glemt af historien. Værten Nate DiMeo har en evne til at finde de mest interessante historier og gøre dem levende for sine lyttere.

 

4. BackStory

 

BackStory er en podcast produceret af American History Guys, en gruppe på tre historikere, som diskuterer aktuelle begivenheder i lyset af den historiske kontekst. Denne podcast er perfekt for alle, der ønsker at forstå nyhederne på en helt ny måde.

 

5. Hardcore History

 

Hardcore History er ikke for sarte sjæle. Denne populære podcast er kendt for sine dybdegående, timelange episoder, der dækker en lang række historiske emner. Hvis du ønsker at dykke dybt ned i historien, er dette podcast noget for dig.

 

Interesserer du dig for historie i Kina, så læs om i kina går det godt her.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *