Arkivet

Byg snorlige projekter med det rette værktøj ved hånden

Elsker du at bygge derhjemme og er du slet ikke færdig med at føre gode idéer ud i livet, så er det måske på sin rette plads at forkæle dig selv med lidt ekstra værktøj, der kan gøre dine næste projekter legende lette. I denne artikel vil vi se nærmere på funktionen af en linjelaser og se nærmere på hvorhenne du finder det bedste og det rette værktøj, uanset hvilket projekt der står for tur. 

Undgå streger på væggene med linjelaseren

For nogle personer er det en forfærdelig ting alene det at skulle hænge en hylde op i hjemmet, mens det for andre er legende let og sjovt at gå og bygge hjemmet op med hylder og møbler, man selv har formået at lave eller samle. Er du den første type, der egentlig ikke helt føler at du har andet end 10 tommelfingre på hænderne, kan du måske bliver motiveret til at give dig i kast med at hænge din første hylde op på den rigtige måde, med det rigtige værktøj ved hånden.

 

Når du skal hænge hylder op, skal du som regel bruge en skruemaskine, rawplugs og skruer men for at få et snorlige resultat tyr mange også til anvendelse af et vaterpas, der hjælper med at sikre at det hele er i vater. Det kan dog være ret besværligt at stå med hylder mod væggen, skruemaskine mellem benene og rawplugs og skruer i hånden og samtidig skal sørge for at alt er i vater. Her er den største gave for den kommende handyman en linjelaser.

Din tredje og fjerde hånd kan du finde hos toolster.dk

Linjelasere er et fantastisk værktøj der ikke kræver en tredje eller fjerde hånd. Her indstiller du linjen så laseren lyser op der hvor der er tale om at linjen går i vatter. På denne måde har du en tegnet streg uden at tegne på væggen og uden at du skal holde stregen lige og stille under hele opsætningen af hyldeprojektet.

 

Linjelasere kan også benyttes til andre ting end at sætte hylder og skabe op på væggen. Mange bruger også en linjelaser, når de f.eks. skal sætte en skillevæg op, så der er mange gode grunde til at forkæle sig selv med sådan én og du behøver ikke at være en knaldperle med gør-det-selv-projekterne for at have brug for sådan én. Du kan finde linjelasere, topnøglesæt og meget mere på Toolers.dk

 

Du kan finde mange forskellige slags linjelasere og de findes i alle mulige prisklasser. På Toolster.dk kan du hurtigt se at der er stor forskel på priserne og dette skyldes at laserens tydelighed er noget du også betaler for. 

 

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *