Arkivet

Digital markedsføring der virker

Hvad er digital markedsføring? Hvorfor virker det? Er det noget der er relevant for mig? Disse spørgsmål vil vi besvare i denne artikel til dig, som er nysgerrig på, hvorfor alle i det 21. århundrede er interesseret i den digitale udvikling. Bliv klogere på digital markedsføring her.

Hvad er digital markedsføring

Grundlæggende, som navnet indikerer, så er det al markedsføring, som foregår online. Det er en rimelig bred beskrivelse for en proces, som faktisk er rimelig kompliceret. Digital markedsføring handler om at promovere services, varer, mærker eller produkter online. Det kan være, at man promoverer gennem sociale medier, andre hjemmesider, e-mails eller gennem andre interaktive medier. 

Fordelene ved digital markedsføring

Før i tiden så markedsføring meget anderledes ud, men nu til dags har teknologien måtte følge med, fordi verden er blevet langt mere digitaliseret end før. Digital markedsføring er utrolig smart fordi, man kan målrette sit indhold mod en helt bestemt målgruppe på en given platform. Man kan ramme et meget mere specifikt publikum med indhold, som er skræddersyet til de kunder, som man forsøger at tiltrække. 

Derfor virker det

Så hvorfor er digital marketing pludselig blevet så populært? Undersøgelser viser at over 90% af alle danskere bruger tid online hver eneste dag. Langt størstedelen af alle mennesker bruger mere tid på deres telefon end ved at læse for eksempel aviser eller ugeblade. Så hvilken annonce tror du, de ser først? Den der er printet bagerst i avisen, eller den som popper op på deres TikTok for-you-page. 

I en digitaliseret verden handler det om at følge med. Digital marketing virker, fordi det taler til forbrugerne på en platform, som aktivt er i brug hver eneste dag. Derfor bruger alle de store virksomheder digital marketing, og hvis du gerne vil hoppe med på bølgen, så er det bare om at komme i gang.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *