Arkivet

DU KOMMER IKKE UDEN OM . . .

KUNST, som vi alle er brugere af, historien, det være sig om vores egen lille andegård Danmark eller Verden, er nogen som vi ikke kan lukke ude, og sige det vedkommer ikke mig.

Du møder kunsten hverdag i mange forskellige former, i så forskellige former, at du sikker i tænker nærmere over det. Din kaffekop er designet af en arkitekt eller kunstner. Dit bord, stol ja alt omkring dig. Intet er tilfældigt.

Du er måske medlem af en kunstforening på din arbejdsplads eller lokalt og ad den vej forbruger af god kunst. Men kunst er meget andet en din kaffekop og billeder.

KUNST er også bøger – og her kommer vi ind i ”billedet” og vi er Bogbasen, der er Danmarks første internetbaserede bog antikvariat. Det var sjovt at se artiklen før vores – “Giv hjemmet et frisk pust med nye lamper”, hvad ser I på bordet, ikke en blomstervase eller en skål med frugt, men som www.bogbasen.dk i talrige artikler har skrevet om, trenden der er kommet til Danmark fra USA, nogle bøger på bordet til at markere, at her bor nogle intellektuelle beboere. Nu kan det være en opstilling, men hvis billedet er fra et privat hjem, vil vi sandsynligvis i et værelse finde et privat bibliotek og nok i klassisk stil.

Hvad vil I så finde på vores internetlager?

Det korte svar er alt! Det lidt længere svar er: Alt fra musik, om det er 12tonet eller korsang eller andet i musikkens verden, filosofi, romaner, krimier/spænding, gastronomi, kogebøger, lokalhistorie, børnebøger, ungdomsbøger, teknik, ja gå selv på jagt. For der er selvfølgelig også jagtbøger.

Bogbasen.dk er et bog antikvariat hvor vi har brugte bøger til salg, men mange er antikvariske bøger af høj kvalitet. Du vil dog også kunne købe en helt ny udkommet bog, hvis du har det ønske.

Men hos os, er der ingen abonnement, du er frit stillet og medlemskabet er gratis. De oplysninger du afgiver, er kun til forsendelse.

Vi følger selvfølgelig Forbrugerombudsmandens vejledning om god nethandel.

Rigtig velkommen og god fornøjelse.  

 

 

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *