Arkivet

En safety razor er med til at definere hvem du er

En safety razor er med til at definere hvem du er

Du er dig selv og det er godt at være sig selv

Ja, sådan siger mange heldigvis til sig selv hver dag, og det er godt. Man stiller sig måske foran spejlet med sin safety razor. Har man meget skægvækst og er generet af det, så er det bare at tage beslutningen om at gøre noget ved det. 

Det ansigtet fortæller

Ens ansigt fortæller meget om hvem man er, og det er faktisk med til at definere hvem du er, og en safety razor er endvidere et valg som også er med til at definere hvem du er, fordi det er et bæredygtigt valg at vælge et produkt, som kan bruges igen og igen frem for et produkt som bare skal smides ud efter brug. Vi er heldigvis godt på vej langt væk fra et køb-og-smid-væk samfund, fordi vi vil det bæredygtige samfund.

En safety razor er en del af din livsstil

Bæredygtig mode er en essentiel del af den grønne omstilling. Vi lærer at vi også må ned i detaljerne og gå med på den grønne omstilling på det personlige plan. Det er dermed ikke blot de multinationale selskaber, men også vores livsstil som kan gøre en forskel. 

Det gode forbrugsvalg kan ofte være det bæredygtige valg

Det at købe en safety razor i stedet for at købe en engangsskraber er et godt forbrugsvalg. Det er netop genanvendeligheden som karakteriserer det gode forbrugsvalg her. Når man anskaffer sig noget som kan bruges igen og igen bidrager man til at skåne miljøet, og det at leve så bæredygtigt som muligt kan godt blive en stor del af ens livsstil. 

 

Man ser det allerede mange steder, navnlig blandt unge mennesker, og de unge hjælper de ældre på vej. Det gælder ikke blot omkring småting såsom at anskaffe sig en safety razor i stedet for en engangsskraber, men det tæller dog noget. Det gælder også alle ens andre forbrugsvalg.

Signalværdi hænger sammen med livsstil

Alt har værdi. Går man ind for genbrug og sørger for at signalere det, så får det reel signalværdi. Det har helt sikkert relevans at man sender nogle grønne signaler ud i verden. herunder igennem miljøvenligt tøj. Alle de valg man tager i sit liv er en del af ens livsstil, men det betyder naturligvis ikke at det ikke er muligt at ændre livsstil. 

At ændre sin livsstil der ikke var grøn til en livsstil der er mere bæredygtig

Havde man en livsstil der ikke var særlig grøn, er der ingen grund til at spilde tid med at græde over spildt mælk, for det er aldrig for sent at ændre sin livsstil. 

 

Der er mange ting man kan gøre hvis man gerne vil leve mere bæredygtigt; man kan blive vegetar eller sågar veganer, man kan begynde at gå i forbrugsstop, man kan begynde at gå ind for genbrug og man kunne for eksempel også begynde udelukkende at skaffe sig produkter, som var økologiske.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *