Arkivet

Gave æsker og festartikler

Borddekorationer er et must til enhver festlig fest. De tilfører farve og liv til festen og kan virkelig sætte tonen for aftenen. Hvis du ønsker at gå ud over det sædvanlige i år, har vi nogle gode ideer til dig! I dette blogindlæg viser vi dig, hvordan du kan bruge fx gaveæsker i din bordpynt. Vi giver dig også nogle tips til at bruge andre festlige ting til at skabe en uforglemmelig opsætning. Lad os komme i gang!

Hav styr på temaet af festen

Først og fremmest, så er det vigtigt at fastslå, at bordpynten skal tilpasses temaet til festen. Derfor kan det være en god ide at finde et bestemt tema til festen, før du hopper om bord på bordpynten. Selve temaet kan være selve årsagen til festen, såsom barnedåb, fødselsdag, bryllup, konfirmation eller andre anledninger. Derudfra kan man finde passende bordpynt, så det hele har den samme røde tråd.

Ideer til at gøre bordpynten mere speciel:

Gaveæsker: Hvis du ønsker at gøre bordpynten mere personlig, kan du bruge gave æsker. Du kan enten købe dem eller lave dem selv. Det nemmeste vil nok være at købe dem, da du ved, at tiden er knap, når det gælder forberedelser. Gaveæsker kan man bruge til at gemme en lille overraskelse til hver gæst. Det kan være lidt chokolade, et smykke, en opgave eller noget, som får betydning for festen senere helt. Overraskelser er altid et hit, uanset om man er barn eller voksen!

Navneskilte: Der er altid en for eller imod. Nogle kan godt lide at blive placeret et bestemt sted, hvor andre har det svært med det. Men hvis man ønsker en vellykket aften, så kræver det, at alle kan kommunikere med hinanden og forholde sig i fornuftig tone. Så hvis der er enkelte venner eller bekendte til festen, som ikke fungerer godt sammen, så kan man placere dem væk fra hinanden, så festen kan foregå under fredelige forhold.

Konfetti: Dette er et must på ethvert festbord! Den er ikke kun til for at få bordene til at se pæne ud, men den skjuler også krummer og andre småting. Hvis du holder barnedåb kan man drysse små sutter ud på bordet eller cirkler i drenge eller pigefarver. Er det til et bryllup kan det være kyssemunde eller hjerter. Ideerne er mange og udvalget er stort. Se mere her. Husk, at det skal ryddes op dagen efter!

LED-stearinlys: Lys skal der på bordene og stearinlys i LED er en fantastisk måde at skabe en hyggelig atmosfære uden røg eller varme på. Du kan købe dem i forskellige former og størrelser, så der er helt sikkert noget for enhver smag. De er perfekte til at sætte stemningen på bordet. Vi vil til enhver tid anbefale LED lys frem for levende lys! Du ved aldrig ved der kan ske senere på aftenen, hvor man ved en fejl kommer til at vælte et levende lys, som hurtigt får fast i dugen. Så brug aldrig levende lys.

Vi håber, at du nød vores tips til, hvordan du kan gøre din bordpynt mere festlig end normalt.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *