Arkivet

Giver infrarøde saunatæpper sundhedsmæssige fordele?

Infrarøde saunatæpper er blevet rigtig populære i de sidste par år. “Men hvad med fordelene ved infrarøde saunatæpper” eller “virker infrarøde saunatæpper overhovedet i første omgang?”.

 

Svaret er, at disse produkter bestemt har fordele. Hvad jeg dog vil sige er, at der er bedre muligheder tilgængelige, og i dette blogindlæg lærer du hvilke muligheder.

 

Hvad er et infrarødt saunatæppe?

Et infrarødt saunatæppe er et produkt, som du kan vikle rundt om din krop, mens du lægger dig ned for at modtage infrarød varme. Lidt ligesom en sovepose, vil brugeren ligge pakket ind i det infrarøde saunatæppe, mens de sveder, med hovedet ude af tæppet og normalt på en seng. Ofte lavet af syntetiske materialer, såsom aramid eller polyurethan. Aramider bruges i kevlar og mange andre produkter for at give det sejhed, og polyurethan bruges i isolering, møbler, elektronik og meget mere. En kontrolenhed er fastgjort til det infrarøde saunatæppe for at regulere temperaturen.

 

Sådan bruger du infrarøde saunatæpper derhjemme

Infrarøde saunatæpper er lavet til hjemmebrug. Du bruger produktet ved at pakke tæppet ud, så det er klar til brug, plugin i kontrolenheden i strømforsyningen. Du lægger derefter et håndklæde i det infrarøde saunatæppe og begynder at lægge dig på tæppet i gennemsnitligt 10-40 minutter.

 

Tæppet vil så nå temperaturer på maksimalt 70-80 grader celsius. Dit hoved vil ikke være nedsænket i tæppet, da du normalt kan vikle puder omkring dine skuldre med de fleste modeller for at forhindre, at dit hoved bliver overophedet.

 

Efter din session renser du indersiden af ​​det infrarøde saunatæppe med et andet håndklæde og naturlig antibakteriel sæbe – af hygiejneformål. Rengøring af tæppet tager flere minutter og er ret nemt at gøre, fordi du kan folde saunatæppet helt ud og derefter skrubbe alle de svære at lokalisere pletter.

 

Gennemsnitsprisen for et infrarødt saunatæppe ligger på omkring 2000-6000kr, eksklusive forsendelse. Af den grund er denne mulighed mere overkommelig, hvis du har færre økonomiske midler, men der er også nogle ulemper. Markedslederen i Danmark NordicHigh tilbyder dog 30-dages tilfredshedsgaranti så du kan få et saunatæppe og prøve det risikofrit.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *