Arkivet

Gode drikkevare til en varm sommerdag

Solen skinner, den har ikke stået højere end nu. Det er varmt, stemningen er god og i har brug for noget at drikke. Spørgsmålet er herefter hvad det skal være. Om det er koldt eller ej, det skal i hvert fald være forfriskende og passe til den konkrete situation.

Limoanade

Et lidt mere udenlandsk fænomen. Limonade kan slukke næsten alles tørst. Forfriskende sødt og syrligt. Men husk, det skal bære koldt for ellers er det ikke lige så spændende. Køb det i din lokale butik, eller lav det selv. Det er faktisk ikke så svært eller indviklet som man skulle tro. Sukker, citron, vand og andet man føler passer. Mynte eller en anden smagsgiver kan sagtens bruges for at pifte det lidt op.

Vin

Nu skal vi ikke gå galt i byen, og sige rødvin. For det er nok ikke det folk forbinder med en varm sommerdag. Rosévin på havnekajen, eller på stranden sammen med vennerne. Ja, det plejer at virke. Og for de fleste er det et rigtig skarpt valg såfremt det er et iskoldt glas. Find din yndlings provence rosé frem, eller måske en hvidvin som du ved har de attributter der skal til for at slukke tørsten når varmen er ved at være for meget.

Hvis det er koldt, så er det godt

Lige meget hvad, så er kolde drikkevare at foretrække på en varm sommerdag. Så tag hvad du kan få fat i. Om det er vand, sodavand eller noget helt tredje. Om det kun er til for at slukke tørsten, eller måske for at holde sig dehydreret så skal man huske at drikke. Tag forbi den lokale strandbar og bestil noget der, eller sæt jeg på en café og få en slushice. Mulighederne er virkelig mange, og derfor sikkert altid noget at vælge imellem for lige præcis jeres smagsløg.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *