Arkivet

Godt herretøj

Godt herretøj

Seler til mænd er den atypiske mulighed for en, som ønsker at holde bukserne oppe. Flere bruger i dag bælter for at holde bukserne oppe, her hos BalderClothes forstår vi godt hvorfor seler er uundværlige at have i sit klædeskab. Fordi det er ikke bare et spørgsmål om funktionaliteten i at holde sine bukser oppe. Det kan nemlig ligeledes være for at sætte sit eget personlige præg på sit look og der er seler til mænd en smart løsning.  

Startede som undertøj.  

Seler til mænd var oprindeligt en normal del af undertøjet, da man påførte det inden under skjorten for at beholde bukserne oppe og var ikke set som værende korrekt brugt at have uden på sin skjorte som man senere gjorde. Selerne uden på skjorten var med til at sætte detaljen på sit look og derigennem skille sig ud og det blev snart et attraktiv beslutning at seler til mænd blev sat oven på skjorten.  

Benyttes til alle typer for get togethers 

Seler til mænd er nu et mere specielt valg at benytte, da det skiller sig ud fra andre og giver dig valget for at kunne skille sig ud og kan bruges til flere bryllupper for at placere ens eget personlige punkt på sit outfit. Her kan man også vælge i mellem en mange forskellige modeller af seler og forskellige farver, som derved får en til at skille sig ud og fuldende sit look.  

Udvalgt produktsortiment 

Hos BalderClothes har vi rigtigt herretøj med et mere traditionelt udvalg og fører dermed i de mørkere farver som grå, sort og blå. Da de er med til at lave en kontrast til de typsike lysere skjorter, som mange har inden under seler til mænd.  Men kan også nemt bruges, hvis du bare vil have en mindre kontrast til sin skjorte. 

Ønsker man et specielt varemærke? 

Mangler man måske lidt identitet eller en del af din garderobe, der er med til at skille en ud fra de andre. Så kan seler til mænd være en løsning, da seler let kan blive dit kendetegn for hvem du er og derigennem giver dit look et personligt præg. 

Uskrevne regler 

Der er som sådan ej nogen regler om at man ikke kan benytte seler til mænd sammen med en livrem, men det er en uskreven forståelse, at det ikke giver mening at anvende disse to accessories på samme tid

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *