Arkivet

Har det altid været nemt at bygge et Website?

Søger man blot hjemmeside på google, kommer der et hav af tjenester der tilbyder et program man kan bygge en hjemmeside i. Alt det man skulle sidde og kode i gamle dage, bliver gjort for dig i baggrunden imens du sidder og designer i et meget brugervenligt program. 

 

Hvordan fungerede det for f.eks. for omkring 10 år siden? 

 

For omtrent 10 år siden fandtes der ikke nogen programmer som i dag, hvor man meget nemt kan bygge en hjemmeside op i, dengang skulle man kode siden selv, altså alle de uendeligt lange koder man nogen gange ser, skulle gøres manuelt. Det var ikke ligefrem nemt, og det med at have en hjemmeside kunne hurtigt løbe op i store beløber. Jo mere avanceret ens side var, jo længere tid og ressourcer skulle der til for at få den op og køre. Dette koster jo penge, og det var ikke små mønter man skulle af med. Det er dog skiftet i dag, og man finder mange programmer og virksomheder der kan hjælpe med netop at bygge en hjemmeside op fra bunden af. Faldt forleden over et SEO Bureau, det er et professionelt Web og SEO bureau, som aftaler ned til mindste detalje med dig omkring dine ønsker om websted eller optimering af websted.

 

Hvordan har det påvirket antallet af websites? godt eller dårligt? 

 

På grund af brugervenligheden er så udviklet, så strømmer der nye hjemmesider ind på internettet hver dag. Dette har gjort at mange iværksættere er kommet på arbejdsmarkedet og tilbyder præcis det de er gode til, det kan man sige er rigtig fint. Det var lidt en længere process før i tiden hvis man skulle oprette en virksomhed, især hvis man gerne ville sælge noget på internettet, så skulle man jo selv sætte mange timer til side for at kunne lære at kode siden selv, eller punge ud med et stort beløb for en flot side. Det er fuldstændig ændret i dag, nu kan man for ikke særlig meget få en side op og køre, hvor alt bare kører. Så sidder du med en lille iværksætter i maven og ønsker at få det ud i verden, så handler det egentlig bare om at komme i gang.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *