Arkivet

Hold konferencer på Sonnerupgaard Gods i uforglemmelig omgivelser

I de fleste virksomheder kan man ind imellem godt trænge til lidt luftforandring, og særlig hvis møder ofte finder sted i de samme lokaler – så kan det ind imellem betale sig at ryste posen og få lidt nyt ud af det. 

Sonnerupgaard Gods i Hvalsø, som ligger tæt på Roskilde, er en perle i sig selv! Og de har et hav af muligheder for oplevelser både for private men også for virksomheder. Du kan blandt andet afholde konference her – og hvad lyder egentlig bedre end at forbinde arbejde med helt unikke omgivelser. Godset ligger i komplet landidyl og er omringet af den smukkeste natur – du finder marker og skov så langt øjet rækker – det er i sig selv en helt særlig oplevelse og giver en helt anden form for ro en trafikstøj i byen. 

Sonnerupgaard Gods tager imod mange virksomheder, som afholder både konferencer og kurser hos dem – og med massere af beviser for naturens indvirkning på at reducere stress, hvilke omgivelser kunne så være bedre for dine medarbejdere eller kursusdeltagere.

Udover deres skønne, skønne omgivelser så kan Sonnerupgaard Gods endnu mere, de tilbyder nemlig også møde rådgivning, så du får opsat den helt rette dag, og får det ønskede output ud af dagen. Alle Sonnerupgaard Gods rådgivere er uddannede i design af møder og de har stor erfaring her indenfor. Og så er der jo omgivelserne og pladsen, som gør det hele muligt at udleve.

Et eksempel på et møde, som afholdes her kunne være: Ankomst og morgenmad, efterfulgt af kaffebord og sunde snacks, frokostbuffet, kaffebord med hjemmelavet kage, 2-retters middag – ind i mellem kan i så skræddersy jeres møder og tidspunkter, som det passer jer. Dette aftales med vores møde rådgivere, som vil bidrage med deres inputs. Sonnerupgaard Gods tilbyder også en del ydelser når man booker mødepakker hos dem – de indeholder blandt andet: AV-udstyr, inkl. projektor og teknisk hjælp til opstart, møde rådgivning, note papir og skriveredskaber, isvand og sunde snacks, WiFi og plancher.

Du er derfor rigtig godt stillet til at få det bedste ud af dagen. Skulle i have fysiske aktiviteter og teambuilding i tankerne, så samarbejder de med TEAK gruppen, som tilbyder et hav af sjove og udfordrende aktiviteter, som eksempelvis: ATV-kørsel, bueskydning, øksekast, rappelling og meget, meget mere.

Der er altså mulighed for at skabe din helt egne og unikke dag hos Sonnerupgaard Gods. 

 

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *