Arkivet

Inflationen har ramt Danmark, og dette kan du gøre ved det

Hvis du læser denne artikel med henblik på at gøre noget ved inflationen i sig selv, så bør du blive politiker og gøre noget ved det politisk. Ønsker du dog at “modvirke” inflationen ved at få dine penge til at vokse med mere end inflationsraten, så er du kommet til det rigtige sted. I denne guide eller artikel – kald det hvad du vil – kommer vi til at diskutere, hvad du kan gøre.

Investeringer

Den “nemmeste” måde at løse problemet på er selvfølgelig ved at investere i noget, der genererer et større afkast end inflationen. Det kan dog være svært at forvente noget som helst, og det er nok endnu sværere at beregne den forventede inflation. Man kan dog alligevel sige noget, og det er, at mange ikke forventer, at inflationen kommer til at være over S&P 500. Dette betyder med andre ord, at hvis dette indeks kommer til at generere, hvad det historisk set har gjort (ikke garanteret), så er dine penge godt beskyttede, hvis man kan sige det sådan.

Risikospredning

Mange mener, at en investering i det ovenstående indeks faktisk er en meget god risikospredning, men du kan sprede din risiko yderligere. Du kan dog også vælge at påtage dig mere risiko, men så får du også den fordel, at du har et højere potentielt afkast. Det er vigtigt, at du husker, at alle tal og alt andet er teoretisk. Vi kan ikke forudsige fremtiden, og det kan din bankrådgiver heller ikke.

En anden gruppe mener dog, at aktiemarkedet og økonomien generelt kommer til at “crashe” på grund af at USA angiveligt har printet mange penge. De investerer derfor i guld, sølv og det digitale guld bedre kendt som bitcoin. Uanset hvilken side du står på, så er den investering i guld, sølv og bitcoin en god måde at sprede din generelle risiko på. Klik her for at læse mere om hvordan man køber bitcoin.

 

Alt i denne artikel er teoretisk og skal ikke opfattes som rådgivning eller opfordring.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *