Arkivet

Lær at male din bolig

Til den unge, måske studerende?

Er det første gang du flytter hjemmefra eller er det første gang vi skal istandsætte din egen bolig? Fik far og mor ikke lige lært dig at svinge malerpenslen? Det fortvivl ej! Her er en lille guide til hvordan du kan komme helskindet i gennem det, og måske endda sikre dig selv lidt ad vejen. Uden at tænke for meget over det, kan du med god grund gå direkte ud og købe: Malertape, finde de gamle aviser frem, en blyant og markør samt et målebånd. Disse er gode at have for at hjælpe dig selv lidt på vej. Andet tip er i den grad at gå ned til din lokale malerforretning og få nogle gode råd.

 

Til familien?

Er hverdagen fuldt med børnepasning og møder? Kan det til tider knibe med at få tid til de praktiske opgaver i hjemmet og lige få gjort det sidste for at få boligen i tiptop shape? Her er et godt råd til at få hverdagen og praktiske opgaver til at hænge sammen: Gå til din lokale maler. Selvom det er fristende at købe en spand hvid maling og en pensel, betyder det for langt de fleste mest at få et ordentligt slutprodukt og have gjort det uden det store besvær. Overvej om ikke det derfor er det rigtige at få et godt tilbud fra en professionel der har sans for ordenlighed og for god service. Det betyder en verden til forskel, når man sidst på dagen kan hente børnene fra skole/børnehave og komme hjem til en nymalet bolig, som oven i købet er efterladt pænt og støvsuget, uden håndværkets efterladenskaber.

 

Til pensionisten

Er dagligdagen i langt højere grad fyldt med samtaler og hygge giver det rig mulighed for at starte et ”gør det selv” arbejde. Grib derfor telefonen og ring til børn eller børnebørnene. De vil synes det var fantastisk at få lov til at hjælpe til med at male nemmere overflader. Og det koster det en brøkdel af hvad det ellers havde kostet at få en professionel til det.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *