Arkivet

Nyt hus og alt det der følger med

Når du køber et nyt hus følger der rigtig mange ting med. Selve handlen, deponering, debitorskifte, tinglysning og alt det andet praktiske er kun begyndelsen.

Et nyt hus kan godt opleves som et helt nyt liv. Selv om huset måske er det eneste der bliver skiftet ud, kan det godt føles som et helt andet liv.

Selve handlen, deponering, debitorskifte, tinglysning og alt det andet praktiske

Når Selve handlen, debitorskifte, tinglysning, deponering og alt det andet praktiske er overstået, så er det tiden at se fremad. Alle overvejelser før købet og alle strabadserne undervejs kan godt være temmelig opslidende og tage pusten fra enhver. Når alt det er overstået kan det være svært at finde tilbage på sporet og bare nyde det helt nye hus. Men, hvis man giver det lidt tid, kan det nye hus blive det dejligste eventyr.

Et nyt hus kan være et eventyr

Når selve handlen, deponering, debitorskifte, tinglysning og alt det andet praktiske er ordnet kan et nyt hus opleves som et eventyr.

Alle de nye muligheder for indretning som ikke rigtig lod sig gøre i det gamle hus, kan nu blive til virkelighed. Der er absolut ingen grund til at forsøge at genskabe det gamle hus, i de sprit nye rammer. Tænk ud af boksen. Tænk i nye farver. Måske skal den gamle slidte sofa ned i kælderen eller over på genbrugen. Måske kan det nye eventyr starte med en helt ny sofa, i en helt anden farve end den gamle. Det behøver jo ikke være den dyreste sofa, det kan jo være at man er så heldig at der står en anden på genbrugen. Eventyr er noget vi selv skaber. Med mindre vi på forhånd har besluttet at de ikke findes.

Et nyt hus kan puste liv i kærligheden

Hverdagen hænger fast i vores omgivelser. Vaner og trummerum hænger i væggene. Et nyt hus kan give grobund for en ny hverdag og en helt frisk trummerum. Hvis I vælger at indrette det nye hus sammen og i det hele taget samarbejder om husets pligter, så kan det ende med at I puster helt nyt liv i kærligheden.

Nye begyndelser, som at købe et nyt hus, giver altid rum for forandringer på alle mulige andre planer. Er kærligheden lidt slidt kan den efter selve handlen, deponering, debitorskifte, tinglysning og alt det andet praktiske er overstået, måske kvikke helt op igen.

Et nyt hus kan være begyndelsen på et helt nyt liv

Et nyt hus kan være en ny begyndelse til alle der bor i huset. Børnene vil elske at indrette deres nye værelser. Måske bor der også en ny legekammerat i det nye område. De nye omgivelser kan være spændende og udfordrende skattejagter.

De voksne kan benytte tiden i opbrud på at komme sig over selve handlen, deponering, debitorskifte, tinglysning og alt det andet praktiske. De kan finde ny energi i eventyret og måske opfatte det hele som starten på et helt nyt liv, uden det gamle hus og alle de vaner, der var i det.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *