Arkivet

Paraplyer med tryk i neutrale eller vilde farver

Der findes mange forskellige reklameprodukter som dit firma kan vælge for at booste jeres markedsføring. Det er dog ikke alle, som er nytænkende eller spændende at få i hånden som kunde. I kan vælge paraplyer med logo, hvis i ønsker et anderledes produkt, som bliver brugt i hverdagen.

Danmark er kendt for at være et yderst regnfuldt land. Det regner om sommeren, vinteren og faktisk hele året rundt. Det kan være frustrerende, når man har taget hele familien med på stranden. Efter et par minutter i det lune sand begynder det at øse ned og man må hurtigt pakke sammen og flygte til bilen. Regnvejr kan ødelægge meget og er ikke en speciel sjov til at vågne op til, hvis man havde mange planer.

Du kan glæde dine kunder med smarte paraplyer med tryk, som de kan bruge når det er dårligt vejr i Danmark. De er yderst praktiske at have med i tasken og vil med sikkerhed give god omtale til jeres virksomhed. De kan designes på mange forskellige måder og i kan få dem lige som i ønsker og i de farver som passer bedst til jeres virksomhed. De kan blandt andet laves i vilde farver med sjove former og figurer eller være mere neutrale med diskrete farver. Det er nemlig helt op til jer hvordan i designer looket på paraplyen. I kan også bryde paraplyen med fremtidige kampagner, så jeres kunder ved at i altid er med på de nyeste trends.

En paraply med logo i bybilledet

Hos TopSupplies kan i vælge mellem mange forskellige paraplyer med tryk, som kan være med til at give god reklame i tider, hvor det kan være svært at reklamere. Den nuværende tid med covid-19 har gjort det svært for virksomheder at komme ud blandt folk og reklamere for deres virksomhed. Det er derfor vigtigt at vælge det rigtige reklameartikler og at de er i god kvalitet. Hos TopSupplies er alle produkterne testes og det garantere en fantatisk kvalitet, som dine kunder vil værdsætte og nyde. Du kan lade dine kunder reklamere for din virksomhed ved at give dem en paraply med logo. På denne måde kan de selv tage dit logo med ud i bybilledet. Det er en nem og billig måde at skabe reklame for jeres virksomhed og det betyder at i ikke selv behøver at bevæge jer ud.

Paraplyer med tryk til store arrangementer

Det er en god ide at forære en paraply med logo til store events, hvor mange deltager udenfor. Her er der stor mulighed for regn og dermed stor mulighed for at folk har brug for paraplyer. Det kan blandt andet være events som Roskilde Festival, hvor tusindvis af unge og gamle deltager hvert år. Her bliver der festet, drukket og hygget i mange dage og der er med sikkerhed en regnvejrsdag i vente. Du kan lade dit logo spadsere rundt på pladsen og skabe opmærksomhed for dit brand. Det er nemlig de færreste som har en paraply med på Festival, men de fleste vil ønske de havde.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *