Arkivet

Sælg dit gamle guld og få lidt ekstra rum i økonomien

De færreste er klar over, at de måske ligger inde med en mindre formue i gammelt guld. Typisk ligger det nemlig i en skuffe eller en kasse, der er gået i glemmeren.

Derfor kan det måske godt betale sig at indlede en mindre skattejagt og få set de gamle ting igennem, for måske ligger der fx nogle gamle guldsmykker, der ikke helt har klaret tidens tand.

Sælg dit guld til en høj dagspris

Skulle du være så heldig, at du faktisk fandt noget i gemmerne eller havde du blot nogle gamle smykker liggende, så kunne du overveje at sælge dette gamle guld hos en guldhandler.

Her opkøber de typisk alt slags guld, i alle karater, f.eks. guldsmykker, guldbarre, guldmønter, tandkroner i guld osv. Og både nyt, brugt og gammelt guld, så standen af guldet er underordnet, og det skal derfor typisk heller ikke renses før det kan sælges.

Hos en guldhandler bliver du altid inddraget i selve handlen, så er sikker på at få den bedste pris. Ellers skal du spørge efter det, så du altid sikrer dig en gennemsigtig og professionel vurdering af dit gamle guld du ønsker at sælge. 

Husk, at du aldrig er forpligtet til at sælge og blot skal spørge efter et uforpligtende tilbud, som du kan vælge at takke ja eller nej til. Vurderingen og salget skal foregå under trygge og diskrete rammer.

Et typisk forløb hos en god guldhandler

Book en aftale med dem og medbring dit guld. Typisk benytter de sig af x-ray og/eller syretest for at finde karaten af dit guld, og vejer guldet med en præcisionsvægt, for at give dig den helt rigtige værdi af guldet. Du får herefter et tilbud svarende til dagsprisen på guldet. Takker du ja til tilbuddet, overfører de pengene på din konto som en straksoverførsel. Du kan derfor ofte se pengene på din konto mens du sidder hos dem.

Er du forhindret i at besøge guldhandleren, kan du ofte også sende dit guld med posten. Processen af vurderingen her foregår på samme måde som ovenfor beskrevet. De vil da ringe dig op med et tilbud, og takker du ja, bliver pengene overført til din konto med det samme.

Står du med salg af guldsmykker, guldbarrer eller andet, så kan du altså måske være heldig, at det kan være mange penge værd – og altså give lidt luft på kontoen. 

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *