Arkivet

Skal i giftes og er på udkig efter de perfekte ringe?

Så læs med her og få en guide til at finde de helt rette vielsesringe 

I planlægningen af et bryllup er der et hav af ting, som man skal have styr på – og som udgangspunkt ønsker man sig ofte den perfekte dag og det i sig selv kræver selvfølgelig planlægning! Men med god og nøje planlægning kommer man også langt. 

I dag skal det handle om ringene – og de er jo noget helt unikt, nogle i gerne skulle kigge på hver dag, resten af livet – derfor er det rigtig godt at gøre sig nogle overvejelser, så i er sikre på, at i vælger helt rigtigt! Der er et par ting, som er gode at starte med: 

 

  1. Hvilke materiale ønsker i, at ringene skal være lavet i?
  2. Skal de være ens eller skal der være en forskel?
  3. Hvordan passer jeres ønsker overens med, at det er ringe i gerne skal have på hver dag?
  4. Hvad må de koste? 

 

Og sidstnævnte er nok egentlig en af de vigtigste, fordi det selvfølgelig har indflydelse på, hvad der er af muligheder.  

Vielsesringe kommer i mange forskellige prisklasser og afskygninger. Derfor kan det være en rigtig god ide, at søge hjælp hos en guldsmed som eksempelvis Bonells.dk, som har mange års erfaring med at rådgive par i valg af vielsesringe. Du vil formentlig opleve, at de blandt andet stiller jer følgende spørgsmål:

 

  1. Hvor bredde skal ringene være?
  2. Hvilken ringform synes i er pænest og mest behagelig?
  3. Ønsker i en særlig overflade på ringene?

 

Særligt nummer to som omhandler komfort ved brug af ringen er rigtig vigtigt, det er vigtigt, at man synes ringen er behagelig at have på og at den sidder godt på fingeren – i og med man jo gerne skal bruge den hver dag. 

Derudover er det en god ting at tænke over vedligeholdelse – eksempelvis hvis i vælger hvidguld, så skal man indtænke, at ringene med 1-2 års mellemrum skal ind på guldsmedeværksted til en rhodinering – her giver man ringene et nyt lag rhodium, som giver den flotte hvide farve – det er næsten som at få nye ringe, når man får dem tilbage efter rhodinering. Hvis man vælger ringe med overflade, vil disse også blive slidt med tiden og trænge til en opfrisker, men sådan er det jo med det meste, og det kan bestemt betale sig at passe godt på og vedligeholde smykker, som man ønsker at gemme resten af livet. 

Men den vigtigste pointe i denne sammenhæng er at søge rådgivning hos nogen, som har stor erfaring inden for emnet.  

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *