Arkivet

Stærke negle til fremtiden

Neglene er en af de ting, som måske ikke altid får lige meget omtanke, når det gælder om at passe og pleje kroppen. Her tænker man først og fremmest på huden og på håret, men neglene har faktisk lige så meget brug for at blive passet på, og en af de bedste måder at gøre det på er ved hjælp af en god negleolie. Noget som man eksempelvis kan finde på Kosmetik webshop. Negle har nemlig en tendens til at sprække eller blive svage, hvis ikke man gør tilstrækkelig meget for at passe på dem, men det kan negleolie hjælpe på.

Hvordan gør man neglene stærke?

Det er selvfølgelig nemt at sige, at man skal passe på sine negle, men det er også vigtigt at vide, præcis hvordan man gør det. Nogle ting skal man gøre på en bestemt måde, og nogle af de råd man finder online passer ikke, så det er en god idé at slå op, hvordan man egentlig gør neglene stærke.

Det første råd er ganske enkelt at spise det rigtige mad. Negle er ganske ligesom andre ting på kroppen bygget op af de stoffer, man får ind via maden, og det vil sige, at så længe man spiser det rigtige, så skal neglene nok blive ret stærke af sig selv. Her gælder det især, at man skal få en del proteiner, eksempelvis ved at spise kød, da neglene er lavet af protein. De fleste får dog nok proteiner af en normal kost.

En anden ting der har indflydelse på neglenes styrke er det klima, man befinder sig i. Et meget tørt klima vil betyde, at man vil få nogle tørre negle, der nemt sprækker. Et mere fugtigt klima vil betyde, at man får mere bløde negle.

Dog er den helt store ting negleolie. Det er især den, som kan gøre en forskel på neglene, og det gør den ved at fugte neglebåndet. Bruger man den rigtige olie, kommer neglene til at være fugtigere, og det betyder, at neglene ser sundere ud og ikke knækker nær så ofte.

Hvordan bruger man negleolie?

Når nu negleolien er det vigtigste redskab, man har, er det vigtigt at vide, hvordan man bruger det. Det er i sig selv ganske simpelt: Man skal bare massere olien ned i neglebåndene, og så bliver de af sig selv stærkere. Det er dog vigtigt, at man enten laver sin egen olie eller køber en, og at man ikke bare vælger en madlavningsolie fra køleskabet. Den hjælper nemlig ikke.

Man skal også være opmærksom på sin neglelak. Den skal helst ikke blandes sammen med negleolien, da de så begge to ikke rigtig vil virke. Det bedste vil være ikke at bruge neglelak, da den, og acetonen til at fjerne den med, kun svækker neglen. Er det ikke en mulighed, så kan man starte med at påføre neglelakken, og så vente indtil den er helt tør, før man tilføjer negleolien.

Derudover er det vigtigt, at man med to gange om dagen fugter neglebåndene med olien, for så vil man hurtigt se, hvordan neglene bliver sundere. Så længe man bruger olien med jævne mellemrum, så bliver neglene også stærkere.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *