Arkivet

Tips til indretning

Det at indrette et hjem kan være en utrolig sjov proces – men det kan også være skræmmende. Der er trods alt masser af beslutninger at tage. Der er vægge til maling og værelser til at møblere. Og der er også en hel del hardware, indretning og polstring at vælge ud.  Heldigvis er du ikke alene i din søgen efter at skabe et fantastisk rum. Der er masser af indretningsarkitekter, der har gjort det, du forsøger at gøre, og mange af dem er mere end glade for at give dig råd.  For at hjælpe dig med at navigere i dit boligindretningsprojekt har vi spurgt indretningsarkitekter om at dele nogle af deres foretrukne indretningstips med os – og de leverede. Så uanset om du giver dit hjem en hurtig makeover eller en fuldstændig renovering, er du nødt til at finde den inspiration, du har brug for til at komme i gang, tage det næste skridt eller afslutte dit projekt.

  1. Vær opmærksom på lys og skygger

Intet værelse er komplet uden en lampe. Faktisk, ifølge mange designere, er intet rum komplet uden mindst tre lysarmaturer. Det er utrolig vigtigt for hele den måde dit hjem fremstår på. Er der ringe belsyning vil dine malerier og plakater fremstå helt anderledes end du måske havde ønsket. Dette er især tilfældet om aftnen når der ikke er naturligt lys in på plakater og malerier. 

  1. Dekorer dit loft

Når man designer et rum, er mange af os opmærksomme på vores vægge og vores gulve. (tip: få overblik over plakater) Men dit loft fortjener også lidt kærlighed.  Tilføjelse af tapet eller en dramatisk malingsfarve kan gøre et loft levende, Og da det er et uventet valg at beklæde dit loft med en slående farve eller et dristigt tryk, er det en sikker måde at komme med en erklæring på.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *