Arkivet

Vælg en Ole Lynggaard ring, hvis du er glad for detaljerige smykker

Når det kommer til smykker, er det vigtigt, at de hjælper med at understrege netop din personlighed og stil. Med andre ord skal smykkernes design altså passe til dig. Hvis du derfor elsker detaljerige og ekstravagante smykker, kan du med fordel købe en Ole Lynggaard ring.

Lynggaard formår nemlig at kombinere de danske designtraditioner med sine egne opfindsomme detaljer. Det giver nogle helt unikke og særlige smykker, så passer fantastisk til dig, der elsker detaljer. Du har mulighed for at se flere af Lynggaards fantastiske ringe her: https://guldbrandsenjuveler.dk/.

Sådan kan du kende en Ole Lynggaard ring

Ole Lynggaard er bestemt ingen nybegynder inden for smykker. Tværtimod er hans navn blevet indbegrebet af eksklusive smykker fra Danmark. Det skyldes, at hans håndværk er bredt anerkendt over hele verden.

Du kan kende en Ole Lynggaard ring på dens eksklusivitet og dens mange detaljer. Lynggaard designer nemlig smykker til et klientel, der er meget kvalitetsbevidste. Han imødegår – og overgår – deres forventninger ved at anvende de fineste materialer til sine udsøgte designs.

Hvis du gerne vil købe ét af hans mest eksklusive designs, vil smykket være dækket med enten hvide diamanter eller store solitære ædelstene. Lynggaard formår altid at gøre sine smykker til noget helt særligt.

Inspiration fra naturen

Når du kaster et blik på Lynggaards kreationer, er det let at se, at han henter meget inspiration fra naturen. Mere specifikt er det særligt dyrene, der har fascineret og inspireret Ole Lynggaard. Lynggaard er en meget berejst mand. Derfor har han også samlet inspiration fra flere af verdens hjørner. Alt dette bliver også afspejlet i den klassiske Ole Lynggaard ring.

Om Ole Lynggaard

Ole Lynggaard blev født i år 1936. Lige fra barnsben var han glad for at udfolde sig på kreativ vis. Det kom ofte til udtryk, når han tegnede og lavede skulpturer. Allerede dengang hentede han sin inspiration fra naturen.

Lynggaards forældre ejede selv to guldsmedeforretninger. Derfor kom det heller ikke som nogen overraskelse, at han selv ville være guldsmed. I slutningen af 1950’erne begyndte Lynggaard derfor også i lære som guldsmed.

Under den daværende guldsmedeuddannelse i Danmark var der dog lidt fokus på design, men i stedet mere fokus på at skabe klassiske designs. Derfor vidste Lynggaard også, at han måtte søge til udlandet, hvis han skulle indfri sine kreative ambitioner.

Med hele verden som inspiration

Da Lynggaard havde færdiggjort sin uddannelse som guldsmed, rejste han til udlandet i forsøget på at blive en bedre designer. Han rejste rundt i fem år, hvor hans formål var at styrke sit talent. Han ville være i stand til at skabe smykker, der havde et så specifikt og smukt udtryk, at hele verden ville vide, at designet var hans.

Denne ambition bragte Lynggaard vidt omkring. Blandt andet til USA, Egypten, Japan, Tyskland, Kina og Thailand. Undervejs samlede Lynggaard en masse inspiration fra sine oplevelser, som han senere kanaliserede ud i sine udsøgte designs.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *