Arkivet

5 typer jobs unge studerende nemt kan få

Er du studerende og ung, og har du brug for hjælp til at få et job ved siden af skolen, så du kan komme i gang med at tjene penge, har vi her samlet et par bud på gode jobs, som du nemt kan ansøge.

 

Vælger du at søge inden for disse jobs, er der gode chancer for, at du snart har dig et arbejde. Husk dog ikke at få alt for mange timer, så du stadig har tid til at lære om pythagoras sætning, eller lære at bruge en matematisk lommeregner.

Mentor eller lektiehjælp

Du kan bl.a. vælge at blive mentor eller at hjælpe med at lave lektier for en ung elev i eks. folkeskolen. Der er mange studerende på gymnasiet eller universitet, der tjener penge på denne måde ved siden af, da der er brug for denne form for mentorhjælp landet over.

Vikar

Du kan også vælge at melde dig til et vikarbureau, så du har mulighed for at blive kaldt ind, når der er brug for dig. Her kan du selv vælge, hvilken branche du vil arbejde inden for, og du kan også selv vælge, hvor mange timer du vil være til rådighed. En god mulighed for at tjene lidt ekstra penge for mange mennesker.

Babysitter

Er du god til børn, kan du jo også vælge at blive babysitter, som der er også tit er brug for i mange familier. Her kan du nemt tjene op imod 150 kroner i timen for at være der, når far og mor ikke har tid eller mulighed for at have deres børn med sig. Det er et rigtig fint studiejob.

Tjener

Er du vild med at være i servicefaget, kan du også vælge at blive tjener. Der er mange unge mennesker, der vælger at blive tjenere i deres fritid, da der er mange cafeer og restauranter, der har brug for ekstra hjælp, og det er tit et job, der betaler en ganske fin løn og som kan tilbyde dig mange timer.

Bartender

Sidst, men ikke mindst, kan du også vælge at blive bartender, hvis du er glad for at være i nattelivet, og hvis du ikke er helt dårlig til at skrue en drink sammen. Er der mange barer i dit område, er det jo bare med at kigge ind med en ansøgning, hvis det lyder, som noget for dig at lave.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *