Arkivet

Find den rigtige madkasse til dit barn

Er du på udkig efter den helt rette madkasse til dit barn? Så ved du måske, at det kan være ret svært, eller det er i hvert fald ikke bare lige til. Der findes rigtig mange forskellige madkasser, som dækker forskellige behov og har forskellige funktioner, og derfor er det selvfølgelig vigtigt at blive klar over, hvad det er for et behov, som skal opfyldes hos jer. 

Personligt har jeg altid været rigtig glad for madkasser og generelt opbevaringsbokse fra Sistema. Jeg synes for det første, at det er virkelig fedt, at de kommer i forskellige farver, særligt for mine børn, fordi de har begge haft en alder, hvor farven på madkassen har meget stor betydning. Derudover så findes der et stort udvalg af forskellige designs og rumopdeling, som er super praktisk, når der skal lidt forskelligt i madpakken. Jeg kan godt lide at lave madpakker med lidt frugt og grøntsags snacks, og det er vigtigt for mig, at det ikke ligger og klasker sammen med det andet mad. Jeg vil gerne have, at det stadig er lækkert når mine børn åbner deres madkasse. I forhold til madkasser til børn så har jeg i lang tid nu kun købt dem hos Loukrudt, hvor jeg oplever, at de har et stort udvalg af de forskellige modeller, så det har været nemt for mig at bestille, særligt når mine børn pludselig har fået ny yndlingsfarve, og det pludselig er et problem, at madkassen ikke har denne farve.   

Jeg har også set, at de har madkasser fra Yumbox, og dem har jeg faktisk kigget på i noget tid, og så opdagede jeg, at jeg kunne få dem hos Loukrudt, så jeg tænker næste gang, jeg skal købe madkasser, så skal vi prøve nogle af dem. 

Det er lidt samme stil som Sistema med de opdelte rum, men her er der også inspirationsbilleder i bunden af madkassen, det er tiltænkt, at børnene kan hjælpe med at lave deres madkasse, og putte de forskellige madvarer ned i rummene. Og lige det synes jeg faktisk er ret hyggeligt. Jeg kan godt lide at involvere mine børn i køkkenet, både så de selvfølgelig med tiden lærer at lave mad, men også fordi jeg oplever, at de ofte synes, at det er mere spændende at spise maden, når de har haft indflydelse på det.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *