Arkivet

6 ting, du skal overveje, hvis du vil være au pair i et andet land

Hvis du overvejer at blive au pair i et andet land, er der et par ting, du skal overveje, før du tager springet. I dette indlæg vil vi gennemgå 6 af disse overvejelser, så du kan træffe en velinformeret beslutning. Lad os komme i gang!

Visum

Den første ting, du skal tænke på, er dit visum. Hvert land har forskellige visumkrav for au pairer, så det er vigtigt at undersøge, hvilke krav der gælder i det land, du er interesseret i. I nogle tilfælde skal du måske have et særligt visum specifikt for au pairer.

Budget

En anden ting, du skal overveje, er dit budget. Hvor mange penge tror du, at du skal bruge for at forsørge dig selv, mens du er au pair? Husk på, at du sandsynligvis vil have nogle udgifter, f.eks. til mad og transport, så det er vigtigt at lægge et passende budget.

Bolig

En anden ting, du skal overveje, er boligen. De fleste au pairer bor hos en værtsfamilie, men der er også andre muligheder, som f.eks. at bo på et vandrehjem eller leje din egen lejlighed. Sørg for at undersøge alle dine boligmuligheder og beslutte, hvad der er bedst for dig.

Arbejdstilladelse

For at kunne arbejde som au pair skal du have en arbejdstilladelse. Igen har hvert land forskellige krav, så det er vigtigt at lave din research i forvejen. I nogle tilfælde skal du tage et sprogkursus eller til en samtale med ambassaden, før du kan få arbejdstilladelse.

Rejseforsikring

Det er også vigtigt at have en rejseforsikring, hvis du skal være au pair i et andet land. Det vil beskytte dig i tilfælde af eventuelle nødsituationer, mens du er væk hjemmefra.

Find din værtsfamilie

Det vigtigste af det hele, at at finde den rette værtsfamilie. Du kan på aufini.com finde den helt rette familie, hvor du selv har muligvis for at få indflydelse på valget. Du kan selv finde en familie, der passer til antal børn, land og andet.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *