Arkivet

Børnefødselsdag hos Superevent

Børnefødselsdag

Hos superevent tilbyder vi at skabe rammerne om dit barns børnefødselsdag. – af hensyn til vores aktiviteters natur anbefaler vi først fra 3 klasse og opefter.

Vi har mange muligheder for børnefødselsdag. Her får du eksemplar på programmer.

Junglefødselsdag

Start ud med at mødes og sig velkommen til hinanden. Når I er klar lukker vi jer inde i vores JungleMysterie escaperoom, hvor et spil Jumanji er løbet lidt af sporet. I skal nu hjælpes ad og få færdiggjort spiller, så alt igen kan blive normal og I kan slippe ud af junglen igen. Vi anbefaler at I selv medbringer en voksen i rummet, men ellers sidder en af vores instruktører og følger med i alt, via overvågning og mikrofoner. I er altså aldrig helt overladt til jer selv.

Når I efter en time er slupper ud (forhåbentlig) kan I nyde noget medbragt kage (bonus point til jer hvis I holder temaet) og efterfølgende kan I tage på jagt på vores skydesimulator – bemærk dog at geværene er forholdsvis tunge og de fleste 10 årige vil ikke kunne løfte dem selv og samtidig tage sigte.

Harry Potter

Har du en harry potter fan derhjemme? hvorfor så ikke holde temafødselsdag? Du sørger for kage og evt. slikposer i temaet og vi sørger for resten.

Først byder vi på optagelsesprøve på den Magiske Skole – eftersom kun britiske børn kommer på hogwarts, måtte vi jo i norden skabe en anden skole for magi. Under optagelsesprøven testes i på paratviden, kreativitet og hukommelse. Alt sammen under kyndig vejledning af en af vores erfarine hekse eller troldmænd som står klar til at hjælpe i det omfang det er tilladt. Gennemfører I optagelsesprøven får i et diplom (og her er der mulighed for at have gem tematiserede slikposer i et skjult rum).

Efterfølgende kan I nyde en medbragt kage eller andet i selv samme rum som jeres optagelsesprøve foregik. Magien er altså ikke helt slut endnu.

Efterfølgende dyster vi på Harry Potter paratviden i vores quizshow. Her handler det om at være hurtig og skarp.

Fart over feltet

Skal der bare være action fra start til slut, så er det lokumsræs, bumperfodbold og promillehockey I skal give jer i kast med. Her er I igang hele tiden og der bliver brændt noget energi af.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *