Arkivet

Lav en title der matcher side og indhold

En hjemmeside er bagvedliggende en masse tekniske koder. Det behøver du heldigvis ikke at rode med, for at kunne lave en hjemmeside, og hvis du er den mere visuelle typer, kan du faktisk med fordel fokusere på netop dette ved udformningen af din hjemmeside.

Skab et godt og logisk design

Designet på din hjemmeside skal være godt og logisk – det siger måske sig selv. Med et logisk design menes der, at tingene skal stå logisk i forhold til hinanden. Det nytter altså ikke noget at have menuen i bunden, da dette er helt naturstridigt i forhold til den måde, vi navigerer på hjemmesider. Du kan kigge på dine fem favorithjemmesider for at få inspiration til, hvordan opbygningen, navigeringen og designet kan se ud.

Vælg komplementerende farver

Farverne på en hjemmeside er også enormt vigtige, da de er med til at få den besøgende til på et splitsekund at afkode hjemmesiden. Hvis farverne bare ikke spiller godt sammen, kan det være, at den besøgende oplever hjemmesiden som utroværdig eller amatøragtig, og så er de altså hurtigt væk igen – og det er ikke det, du ønsker dig.

Din hjemmeside skal søgemaskineoptimeres

Med seo, hvilket er forkortelsen for søgemaskineoptimering, kan du skabe de bedste resultater. Her skal du sørge for flere ting, og det kan være meget teknisk at sætte sig ind i. Derfor kan du med fordel klikke ind via henvisningen og læse mere om, hvordan du kan få hjælp til dette. Det kan nemlig meget hurtigt blive meget teknisk. Det kan også være, at der aktuelt på din hjemmeside er en masse problemer i forhold til søgemaskineoptimering, og måske du slet ikke har den nødvendige viden til først og fremmest at finde frem til disse problemer, og slet ikke til at få orden i dem. Her kan hjælp udefra altså være guld værd.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *