Arkivet

Papkasser til forsendelse

Papkasser er ikke noget man ofte skænker en tanke men det noget som alle virksomheder har brug for. Det er underordnet om man skal sende noget eller flytte ting fra kontoret. Man har altid brug for papkasser. Samtidig er det også vigtigt at papkasserne er miljøvenlige og kan genbruges. Alle virksomheder skal langsomt indstille sig på den grønne omstilling. Derfor er det nødvendigt at tage de rigtige forbehold og købe de bedste papkasser. Køb dine miljøvenlige og genbrugelige papkasser til forsendelse i dag hos https://www.pack2.dk/

Pap er en gammel kending

Pap er en type papir, der er fremstillet af genbrugsmaterialer. Det er meget robust og bruges ofte til at lave kasser. Pap er genanvendeligt, hvilket betyder, at det kan genbruges flere gange. Det gør det til et meget miljøvenligt materiale, da det er rent genbrug. Pap blev opfundet i det gamle Kina. Det blev brugt til at skrive på, men det var ikke solidt nok til at blive brugt som beholder uden at være for skrøbeligt. Senere begyndte man at lave papir til kasser, som kunne bære ting rundt. Det blev et populært alternativ til træ og andre materialer, der ikke kunne genbruges. Der er stadig variation i det karton, der findes i dag; nogle typer er stærkere end andre, fordi de indeholder flere genbrugsmaterialer som f.eks. papirsække og æggekartoner (og omvendt).

Der findes forskellige former for papkasser og hver papkasse har sine egne fordele. Hvis du for eksempel skal sende og skal transportere mange tungere genstande, er bølgepap det bedste valg for dig. Hvis du derimod sælger små produkter som for eksempel dagligvarer og andre genstande, der let kan gå i stykker, er en kuvertstil kasse sandsynligvis det bedste valg.

Der er flere ting, du skal huske på, når du køber kasser til forsendelse

Jo bedre papkasser du køber, jo færre penge betaler du på ekstra materialer som tape og lim, fordi emballagen ikke falder fra hinanden. Hos pack2 kan du blandt andet få papkasser som ikke kræver tape for at lukke sammen for eksempel. De bruger automatbund og limstrimmel, dermed slipper du for at bakse med tape, taperuller m.m. ydermere er deres papkasser også produceret i EU under ordentlige forhold. På denne måde kan du være sikker på, at du har gjort dit bidrag til miljøet. Du kan samtidig også købe alle mulige former for specialfremstillede papkasser til forsendelse, transport og opbevaring af alle slags varer. Der er både til store og små forsendelser.

Derfor skal du købe hos pack2

Hos pack2 har de en vision om at levere papkasser under ordentlige forhold til små og mellemstore virksomheder. De er yderst passioneret indenfor kundeservice og garanterer, at de tager ansvar uanset hvem der skulle have lavet en lille fejl. De lever og ånder for at give den bedst mulige service til deres kunder. Hos pack2 stræber de efter at behandle alle kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere med respekt. pack2 løfter i samlet flok, hvilket også afspejler hvordan de driver deres virksomhed. Pack2 er samtidig en virksomhed, der fokuserer på miljøvenlighed, bekvemmelighed og lave priser. De køber altid deres forsyninger i store mængder for at få den lavest mulige pris og giver besparelserne videre til kunderne. På den måde kan du være sikker på, at dine papkasser til forsendelse vil være af høj kvalitet og til den bedste pris.

 

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *