Arkivet

Hvis du er på udkig efter en vild oplevelse, så led ikke længere.

Leder du efter det øjeblik, hvor du føler, at dit hjerte banker, som om det forsøger at bryde ud af dit bryst. Det er det øjeblik, hvor alt giver mening, hvor der ikke er nogen frygt, ingen bekymringer, bare ren spænding og forventning. Så burde du overveje en luftballon tur og blive ét med naturen. Svæve næsten lydløst over det danske land og se hvor smukt og små vi i virkeligheden er.

Varmluftballonflyvning er en fantastisk måde at se verden på

Du kan svæve fredeligt over landskaberne og se alting nede under dig, som var det en film. Der er så mange grunde til at tage en tur i varmluftballon. Her er nogle af de vigtigste:

1) Det er en uforglemmelig oplevelse.

 

2) Det er en fantastisk måde at se naturen og landskabet på.

 

3) Det er perfekt til særlige lejligheder eller begivenheder.

 

4) Det er en unik måde at rejse på, der byder på spektakulære udsigter.

 

5) Det er sikkert fordi der arbejdes tæt med myndighederne for sikkerhedens skyld.

Hvis du skal have en oplevelse for livet skal du tjekke dreamballon ud for at få den bedst mulige oplevelse.

Størrelsen betyder noget

Der er forskellige størrelser af luftballoner, de små balloner kan tage 3-4 personer og vejer omkring 350 kg. Dertil kan den løfte helt op til 700 kg. Dette er inklusiv ballonskipper, ballonhylster, ballonkurv, brændersystemet og gæsterne der skal ombord. Nogle af de større balloner kan veje helt op til et halvt ton og løfte langt mere. De kan løfte 3 og et halvt ton og kræver derfor adskillige menneskers koordination og samarbejde. Dette er ikke et enmandsarbejde, tværtimod. Fordelen ved den største ballon er dog, at man kan være samlet i ballon og nyde det hele sammen. Det er altid fedest at dele oplevelser med så mange som mulig, men man er dog ikke nødt til at være en stor gruppe for at nyde en ballontur.

Sådan styrer man en luftballon

Er det muligt at fuldstændig styre en luftballon? Det korte svar er nej, det kan du ikke. Det er umuligt at kontrollere eller styre en ballon, fordi den er helt afhængig af vindforholdene. En ballonskipper bruger vindstrømmene til at bestemme, hvor han eller hun flyver hen. En ballonskipper bestemmer ikke, hvilken vej ballonen skal gå, simplificeret betyder det at man ikke kan vende om og tage hjem. Man kan derfor kun styre højden i ballonen, ikke retningen da den bestemmes af vinden.

Derfor skal du benytte Dreamballoon

Når du bestiller en ballontur med dreamballoon, kan du være sikker på, at du får intet mindre end en uforglemmelig oplevelse. Når du booker en tur i varmluftballon i Danmark hos dem, har de prioriteret din sikkerhed og komfort under hele turen. De er i tæt samarbejde med Trafikstyrelsensmyndigheder, hvor de er underlagt fast kontrol for at sikre alt er i skønneste orden. Ydermere samarbejder de også med Dansk Ballonunion. Dreamballon er yderst professionelle og har meget erfaring indenfor branchen. De har balloner i flere størrelser og til flere forskellige prisleje.

 

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *