Arkivet

Advokatfirma med fokus på klienten

RSN Advokatfirma har altid været fokuseret på vores klienter. Vores årelange erfaring giver dig det bedste udgangspunkt når tvister skal afgøres eller hvis du skal have rådgivning. Vi tilbyder juridsk hjælp i skatteret, momsret, afgiftsret eller forvaltningsret. 

Vores kerneområder er tvister med Skattestyrelsen, Momsstyrelsen, Toldstyrelsen, Vurderingsstyrelsen, Gældsstrylsen og mange flere. Vi står klar til at bistå dig i eventuelle sager, men vi står også klar til rådgivning inden for skat, moms og afgifter. Samtidig bistår vi også med juridisk hjælp ved straffesager indenfor skat, moms & afgifter, både før og/eller efter sigtelser. Første møde med os er altid gratis og uforpligtende, så du skal ikke bekymre dig over at tage kontakten.

Hos RSN Advokatfirma har vi gennem mange år hjulpet indenfor skatte-, moms- og afgiftsret og offentlig ret samt arbejdet indenfor erhvervs- og selskabsret. Med erfaring fra Landsskatteretten og Skatteministeriet sikrer vi at det vi yder, rent faktisk virker. Vores erfaring giver dig et bedre udgangspunkt når du skal have juridsk hjælp.

Står du og mangler hjælp til et af vores områder? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig og vi svarer gerne på spørgsmål, så du kan være klædt bedst på. Vi har kontor i København men vi hjælper i hele landet. For uanset hvad: Med lov skal land bygges.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *