Arkivet

Alt hvad du behøver at vide om dating

Alt hvad du behøver at vide om dating

Dating er en mærkelig ting. Det er en af de få aktiviteter, som du villigt lægger meget af din tid og kræfter i, men det er lige så sjældent, at du får noget ud af dette. Til tider kan det være sjovt, men det meste af tiden føles det mere som en pligt end noget andet. Efterhånden som du finder flere og flere datoer, bliver det sværere at skille sig ud i mængden (især hvis du har sat barren virkelig lavt), og på et tidspunkt kan du bare beslutte, at det ikke er besværet værd.

Hvad er en dato?

 En date er, når et par afsætter tid til at tilbringe sammen, typisk af sig selv, for at genoprette forbindelsen og styrke deres forhold. En typisk dato består af en hovedaktivitet, som middag og en tur gennem kvarteret eller se en film.

Hvorfor skal du gå på dates regelmæssigt?

 Der er forskellige typer dating. Du kan gå ud sammen, blive hjemme eller bare besøge sexdating og finde din soulmate. Meget ofte, når livets ansvar hober sig op på dig, bliver datoen en af de sidste ting på listen. Du mener, at dine relationer er “tætte nok”, eller at det at gå ud på dates er en luksus snarere end en væsentlig komponent i en tilfredsstillende og sund konføderation. Hvor mange af jer har tid til en date, selv når I virkelig gerne vil have en? Du er træt efter en lang dag, du vil bare ligge og slappe af.

 De fleste par er ikke i stand til at klare det, fordi det er en meget glat skråning. Selvom dating kan være udfordrende, er det vigtigt at holde et godt forhold, især med den ekstra stress i hverdagen. Selv efter mange års samvær hjælper dating os med at lære mere om vores partnere, kommunikere bedre, føle os tættere på dem, gøre vores børn lykkeligere og få vores forhold til at vare længere.

Eksempler på dating

 Datoer behøver ikke at være dyre, udfordrende eller usædvanlige. De bedste datoer er normalt dem, hvor vi bare kan slappe af og være os selv, der gør det, vi nyder, i stedet for at bekymre os om stresset ved at planlægge den perfekte date. Her er nogle eksempler på dating:

 Middag og biograf. . . Hjemme! – Ja, kliché. Men i stedet for at gå på restauranter og i biografen, så gør det derhjemme! Forbered et lækkert måltid (eller dessert, hvis du føler dig særlig dristig) og se en film! At gå hjem er meget mere intimt end at gå ud.

 Grib dine malinger, pensler og lærreder, og lad os male et billede sammen. Begynd at male derhjemme. I to kan tegne karikaturer af hinanden for sjov eller lave et særligt billede sammen. Latter er en af de bedste måder at binde sig på.

Massér hinanden: En god massage er den perfekte måde at slappe af på efter en lang dag. Efter at have givet hinanden en 10-minutters massage, nyd følelsen af afslapning ved at ligge ved siden af hinanden. Tal om din dag eller bare nyd verden sammen.

 Lav din egen is: Alle nyder is, men få mennesker er klar over, hvor enkelt det er at lave deres egen. Virkelig, alt hvad du behøver er mælk, sukker og din yndlingsfrugt. Det vil smage så meget bedre at vide, at du lavede det med kærlighed til din partner, og at det vil blive frisklavet.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *