Arkivet

Få effektiv angstbehandling af kompetent psykolog i København

Har du oplevet et eller flere angstanfald, hvor du panikker og dine hænder sveder og dit hjerte banker ekstra hurtigt? Så har du måske oplevet, hvad det vil sige at have angst. Det kan også udvikle sig til angsttanker, hvor du begynder at begrænse dig selv i din færden og i dit sociale liv, fordi hjernen mener, at der vil være fare på færde. I sin tid, hvor vi mennesker levede på savannen og skulle løbe hurtigt fra den for at overleve, var det super vigtigt, at vi havde et godt nervesystem, der kunne sætte gang i hjertet og blodomløbet, så vi havde ekstra ilt til musklerne og kunne løbe ekstra stærkt fra faren. Dette har vi dog ikke brug for i samme grad længere, medmindre vi selvfølgelig er ved at blive kørt over af en bil og det er helt på sin plads, at vi stadig har denne overlevelsesmekanisme i os.

Et nervesystem på overarbejde

Når angsten tager fat, er det stadig dette nervesystem, der sikrer vores overlevelse, der er på spil, mens det nogle gange er en overdrevet reaktion, vi har, som ikke længere behøver at være så stærk. Alt dette kan være tilfældet, når du får angsttanker og dette kan være meget uhensigtsmæssigt og forringe din livskvalitet. Her kan en psykolog København, der har speciale i angst hjælpe dig med effektiv angstbehandling, så du igen kan nyde livet uden disse besnærende og invaliderende tanker og kropsfornemmelser. Det er i denne henseende en kompetent psykolog i København , der hjælper dig med at komme angsten til livs. En psykolog angst lidelsesekspert, kan man vel næsten kalde det. 

Bor du i nærheden i eller i København, vil en psykolog København være ideel for dig. En kompetent psykolog vil kunne give dig din livskvalitet tilbage og du vil blive meget klogere på dig selv.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *