Arkivet

Bliv sugarbabe – sådan starter du

At være sugarbabe betyder, at du tilbyder dit selskab til en ældre herre, som har et ønske om at forkøle sin sugarbabe, med penge, gaver, oplevelser og rejser. En kvinde, som er ung, frisk og har tid, til at spendere tid med en eller flere ældre mænd, kan blive en sugarbabe. Man tænker, at alle kan blive sugarbabe, og i princippet kan alle også det, men det kræver dog noget mere end blot at være ung kvinde. For man skal kunne have lysten til at tilbyde sig selv, til ukendte mænd. Man skal være et rart menneske, og formå at være engageret i forholdet med sin sugardaddy.

Sådan starter du

Hvis du mener, at du har den rette psyke til at være en sugarbabe, og finder det, som et spændende erhverv, så skal det naturligvis prøves af. Men hvordan starter man? – Bliv sugarbabe ved at finde en sugardating side. Det er ligesom dér du kan gøre reklame for dig selv, og tilbyde dig selv på markedet. De sugardaddies, som mangler en kvinde i deres selskab og i deres liv, kan så finde dig på dating siden, hvor i så kan skabe kontakt.

Du bestemmer

Igennem sugardating siden, kan du også finde en sugardaddy, hvor du så kan vælge ud fra udseende, alder eller geografisk placering. Du kan også vælge flere end én sugardaddy, hvis du har lyst til det. Man skal huske på, at der ikke er følelser involveret imellem en sugarbabe og sin sugardaddy, det er et forhold, hvor manden belønner sin kvinde med gaver, og han får et godt selskab retur. Det er dig som sugarbabe, som betsemmer, om jeres forhold skal bygges på ren hygge og fornøjelser, eller om du også ønsker at tilbyde sensuelle ydelser. Det er ikke et krav. Sammen med din sugardaddy, kan i sætte nogle retningslinjer.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *