Arkivet

Find de bedste sommergaver til dine ansatte

Rigtig mange får julegaver af deres arbejdsplads. Men sommergaver er ikke lige så udbredt. Og hvorfor egentlig ikke? De fleste ansatte ville nok sætte stor pris på at få en gave ved sommertid. Men hvad skal man som arbejdsgiver så give sine ansatte? Det kan du få masser af gode ideer til her og desuden tjekke https://shophojgaard.dk/ ud.

Tøj med logo

En af de mange ideer, der er, er tøj med logo på. Du kan købe både T-shirts, poloer, veste, skjorter og jakker fra flere fede mærker. Og du kan altså så vælge at få sat din virksomheds logo på dette tøj. Man kan sige, at det er en win-win-situation. For ikke blot får dine medarbejdere sommergaver; du får også sat virksomhedens logo ud i verden.

Men det kunne selvfølgelig også være, at du tænker, at dine medarbejdere skal have en gave, som ikke så tydeligt er fra jeres virksomhed. Så kan du heldigvis også vælge at købe tøj som sommergaver, som slet ikke har noget logo på sig. Så du bør overveje, om dine medarbejdere mon ville blive gladest for tøj uden et logo. Eller om de ville glæde sig over at kunne reklamere for jeres virksomhed.

Delikatesser

Du kan også vælge at give dine medarbejdere sommergaver, som hurtigere bliver brugt, men som også er rigtig gode gaver. Hermed menes der forskellige delikatesser. Det kunne være lækre vine eller chokolade. Og der er også masser af andet lækkert slik at vælge imellem.

Så hvis du tænker, at dine medarbejdere er store livsnydere, kunne det være en ide med vin og/eller slik. Det kunne komme i en kurv fyldt med lækre sager.

Alt det andet

Men det er altså ikke kun tøj og delikatesser, som du kan give dine medarbejdere i sommergaver. For eksempel kunne du vælge at give dem nogle notesbøger. Så kan de selv vælge, om de vil bruge dem på arbejdet eller i privaten. Man kan også for eksempel få en computertaske. Det kan især være en fordel, hvis medarbejderne ofte skal slæbe deres computere frem og tilbage mellem job og hjem. Så er det faktisk en rigtig god og praktisk gave.

Man kan også købe en sportstaske. Sådan en er helt perfekt, hvis man enten mangler noget motivation til at komme i gang med motion, eller hvis man i forvejen dyrker motion. Og det gør jo ikke noget, at man som arbejdsplads opfordrer medarbejderne til at dyrke sport. For det er jo godt for så mange ting.

Og medarbejderne kunne eventuelt bruge disse sommergaver som et middel til at socialisere mere. For med sådan en sportstaske kunne medarbejderne jo sammen tage ud at dyrke noget motion og på den måde dyrke det sociale samtidig.

Der er flere muligheder endnu, når det kommer til at vælge sommergaver til dine medarbejdere. Så det er bare med at tjekke udvalget ud. Hvis du da har besluttet dig for, at du vil forkæle dine medarbejdere med sommergaver. De vil helt sikkert blive glade.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *