Arkivet

Børneparaply med enhjørninger – Heste paraply skifter farve i regnvejr

Denne paraply er ikke som den klassiske paraply du kan købe alle steder. For det er de færreste, som har set en paraply, der ændrer farve. Det gør denne børneparaply med enhjørning dog og det er med til at gøre den så unik. Når du ser den som ny og tør vil du lægge mærke til de fine regnbuer og hestene. På dugen er der mange enhjørninger, som er smukke i lyserøde farver. Hesten står ved træ i grønt med regnbue i baggrunden. Paraplyen har forskellige farver bland andet en smuk regnbue, som er meget farverig. Dugen er også lyse rød, så de fine enhjørninger kommer i høj grad til deres ret da man kan se dem meget tydeligt.

Idet vanddråberne begynder at ramme paraplyen, vil man lægge mærke til, at de før hvide heste nu bliver farvestrålende. Når børneparaply med heste på er meget våd vil alt på paraplyen blive tydeligere og smukt og dermed får paraplyen endnu mere karakter. Paraplyen giver dermed også en reference til den rigtige regnbue, som også emmer af farver når det bliver vådt udenfor.

Køb børneparaply med enhjørning til kun 169 kr.

En paraply er noget, som man ikke kan leve uden her i landet. Enhver har minimum en paraply fordi man slet og ret ikke kan leve uden. Og en børneparaply med heste er en oplagt måde at skille sig ud på. Desuden kan man ved hjælp af sin egen unikke paraply vise hvilken stil man har og hvordan man ønsker at blive opfattet. Det gælder både for voksne og børn. For børn kan det også være skønt at kunne gå i børnehave eller skole med en sej paraply, der skiller sig ud. Denne børneparaply heste er meget unik, hvilket både skyldes det fine mønster og det faktum, at mønsteret på dugen ændrer farve når det bliver vådt. Anbefalet til børn 3+

Skifter farve når den bliver våd her børneparaply med heste på i lyserød

Det er ikke kun det faktum, at paraplyen skifter farve i regn, som gør den unik. Der er nemlig også andre ting, som gør, at denne paraply skiller sig ud fra de paraplyer man normalt ser. Den nederste del af skaftet er rød, og passer med den lille top på paraplyen, som også er rød. Det gør, at den ser sjov og legende ud. Paraplyen måler 67 cm i diameter og en længde på 57 cm.

Paraplybutik har 14 forskellige børne paraplyer der skifter farve i regnvejr.

Børneparaply med heste på skærmen er perfekt til børn.

Find her en store serie med fx Børneparaply med heste på. Vi har et bredt udvalg af både store og små paraplyer til alle aldre. Gratis fragt med GLS nu.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *