Arkivet

Bordben i træ

Håndlavede bordben i træ

Planke-bord.dk laver bordben i flere træsorter. Høj kvalitet og dansk design. 

Du har mulighed for at få træbordben til dit plankebord eller spisebord. Det er dansk håndværk når de er bedst – og du har mulighed for selv af vælge mellem flere modeller. Både stjernestel, trapez, skrå ben, skrå stolpe eller rammestel. 

Custom made bordben på mål

Ønsker du selv at bestemme højden og længden på dine bordben? De mest populære modeller er ligeledes tilgængelige som custom made, hvor du selv indskriver dine ønsker og hvor bordbene herefter bliver lavet efter dine specifikationer. Du kan få lige de bordben der passer til din bordplade, uanset om der er tale om det lave sofabord eller højbordet.

Dansk håndværk

Planke-bord.dk har deres værksted i Middelfart, hvor du også har mulighed for at besøge deres showroom. Se flotte plankeborde og hylder, samt bordben inden et køb. 

De har et af Danmarks største udvalg af bordben. Du finder alle bordben i træ her.

Kvalitet lavet fra bunden

Bordben lavet af massivt planketræ. Træ er ideelt til snedkeri og møbler. Både egetræ og fyrretræ, samt ask, røget eg og valnød bliver ofte brugt til at fremstille møbler i. Dette er også de træsorter der er tilgængelige til bordben i træ. Den amerikanske valnød er mørk rødlig i farven og står flot til det tunge spisebord. Ligeledes er røget eg mørkebrun i farven.

Modsat har fyr og egetræ en lys naturlig farve som passer godt ind i de danske spisestuer. Egetræ er en af de mest populære træsorter til bordben, da træet både er let at bearbejde, samtidig med at egetræ har et neutralt udseende. Det lyse træ er en favorit og du kan derfor også få alle de forskellige modeller af bordben i den træsort du ønsker.

Idet bordbenene bliver lavet på bestilling, skal du forvente leveringstid på 2-3 uger. Det er snedkeren der sørger for at det færdige produkt står skarpt.

 

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *