Arkivet

Brug vinterferien på at lave nyt drivhus

Vinterferien er det perfekte tidpunkt til at få gang i et nyt projekt. Der er masser af ting du kan lave og projekter du kan kaste dig over. Måske er der noget, du skal have malet? Det kan også være, at du skal i gang med at bygge et legehus til dine børn? Eller måske går du og drømmer om et lækkert, nyt drivhus.

Hvis sidstnævnte er tilfældet får du her nogle idéer til, hvordan du går i gang og hvad du skal huske.

Hvilket drivhus skal du have?

Er det et helt nyt drivhus, du skal have fat i? Det kan lade sig gøre gennem planteskoler og byggemarkeder. Det er en nem og simpel løsning, der ikke kræver, at du skal arbejde alt for meget.

Det er også en mulighed at købe brugte materialer til at bygge dit eget drivhus med. Det kan give dit drivhus lidt ekstra charme, at bruge genbrugte vinduer, fliser og træværk.

Sidst kan det også være, at du bare gerne vil opgradere dit gamle drivhus med lidt maling og en ordentlig hovedrengøring.

At plante i drivhus er lige til

At få planter til at vokse i et drivhus er relativt let. De fleste planter kan plantes ud så snart der ikke længere er nattefrost. Det er dog en rigtig god idé at bruge kapilærkasser til drivhuset. Det giver nemlig planterne gode forudsætninger for at overleve. Husk blot, at du også skal købe gødning til en kapilærkasse, så skal dine plante nok vokse sig store og sunde.

Er du ikke drivhustypen, eller har du brug for nogle flere idéer til projekter du kan give dig i kast med, kan du læse med her. Måske bliver du inspireret til et nyt hjemmeprojekt eller en oplevelse, du skal ud og have.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *