Arkivet

C More er for alle

Savner du en bredt omfavnende streamingtjeneste, bør du tage et nærmere kig på C More. Det er en af landets absolut største streamingtjenester, og når du kigger nærmere på udbuddet af indhold, er det nemt at forstå.

For der er virkelig meget underholdning at finde på C More. Har du ikke tjekket deres kæmpe arkiv ud endnu, bør du hoppe en tur ind på deres hjemmeside og gøre det. Så vil du også bliver overrasket over, hvor meget godt der er at finde på en af landets bedste streamingtjenester.

Sport, film og serier

C More skiller sig ud fra mange af de øvrige streamingtjenester, da de foruden film og serier også byder på en masse sport, hvis du har et abonnement med adgang til sportsindholdet. Du kan også sagtens vælge sportsdelen fra og få C More for under 100 kroner om måneden. Vil du se sport, koster det lidt mere.

Der er også en masse film og serier, og der kommer hele tiden nyt indhold op. Du finder også programmer produceret af C More selv, samt alle deres realityshows hvis du er vild med dem. Så opret dig hos C More i dag og få meget for pengene.

God underholdning for de små

Sidst, men ikke mindst, får de små også en masse fornøjelse ud af C More, hvis du opretter et abonnement derinde. For der er nemlig mange timers børneunderholdning at tage fat på inde hos C More.

Der er alt lige fra Disney film til populære børne tv-serier, og børnearkivet bliver også hele tiden fornyet, så der kommer nyt indhold op. Dermed skal dine børn ikke nøjes med at se de samme otte film om og om igen, da der stort set hver uge bliver lagt nye børnefilm op på tjenesten. Derfor er C More den perfekte streamingtjeneste for hele familien.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *