Arkivet

Prøv et skræddersyet luksus øhop på udvalgte græske øer

Den bedste måde at opleve de græske øer på er ved at hoppe fra den ene ø til den anden på en skræddersyet luksus-ø-hopping-ferie. Vores udvalg af de allerbedste øer byder på noget for enhver smag. Fra kosmopolitiske Mykonos og Santorini med sin dramatiske caldera-kyst til afslappede Korfu og uspolerede Ikaria. Uanset om du vil slappe af på en strand eller udforske gamle ruiner, er der en ø, der venter på dig.

Ideer til det perfekte øhop

Mykonos

Mykonos er det perfekte sted at starte din ø-hopping-ferie. Med sine livlige barer og restauranter, fantastiske strande og dramatiske kykladiske arkitektur er Mykonos en god introduktion til det græske øliv.

Santorini

Hvis du er på udkig efter en mere romantisk atmosfære, kan du tage til Santorini. Berømt for sin betagende udsigt med calderaen, hvidkalkede landsbyer og sorte sandstrande er Santorini en favorit blandt bryllupsrejsende.

Korfu

Hvis man ønsker et mere afslappet tempo, er Korfu ideelt. Med sine smukke havnebyer, en fantastisk ujævn kystlinje og frodige olivenlunde tilbyder Korfu noget for enhver smag.

Ikaria

Hvis du er på udkig efter den mest besøgte ø, så er Ikaria perfekt. Med sine barske bjerge, søvnige landsbyer og terapeutiske varme kilder er Ikaria en skjult perle, der venter på at blive opdaget.

Fordele ved et skræddersyet luksus øhop

En skræddersyet luksusferie på en ø er den perfekte måde at opleve det bedste af det, de græske øer har at byde på. Læs mere om et luksus øhop i Grækenland her. Her er nogle af fordelene:

– Du kan selv vælge din rejseplan, så du kan se de øer, der interesserer dig mest.

– Du får din egen private guide, så du kan lære alt, der er værd at vide om de øer, du besøger.

– Du kan rejse med stil med privat transport og indkvartering på de bedste hoteller og villaer på hver ø.

– Du kan nyde en problemfri ferie, hvor vores eksperthold tager sig af alle dine arrangementer.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *