Arkivet

De bedste valg af grill: Gas, kul eller elektrisk?

Hvad er de bedste valg af grill? Det er et spørgsmål, som mange mennesker stiller, når de planlægger deres næste grillfest. Svaret på dette spørgsmål afhænger af, hvilken type mad du ønsker at tilberede, hvor meget tid du har, og hvilket budget du har i tankerne. I dag vil vi sammenligne de tre mest populære grilltyper: gasgrill, kulgrill og elgrill.

Gasgrill

En gasgrill bruger gas til at tænde, og det går hurtigt, og det er effektivt. Gasgrillen er en effektiv form for grillning, som alle kan finde ud af. Det er en hurtigt måde at grille på, og, så fås grillene store, hvor der er plads til både kød, brød og tilbehør. En gasgrill er et godt valg for en familie, hvis du ønsker at grille, men ikke har tid eller lyst til at grille med kul. Priserne for en gasgrill varierer efter mærke og størrelse, men du kan sagtens finde en billig gasgrill

Ulempen ved en gasgrill er, at den er dyrere end en kulgrill, og så får maden heller ikke den der røget smag, som mange godt kan lide ved det at grille. 

Elektrisk grill

En elektrisk grill er nem at bruge, og den giver de samme resultater som madlavning på et komfur eller en ovn, fordi du griller med elektricitet! Det endelige resultat af din mad bliver sprød og lækker, men det bedste ved en elektrisk grill er, at den er nem at gøre rent, da der ikke er kul eller varme plader. Det tager heller ikke meget tid at varme op på en elgrill.

Til gengæld kan du kun bruge denne type grill til visse typer mad som grøntsager og fisk, fordi den er ikke stor nok til at rumme et stort stykke kød.

Kulgrill

Kulgrillen er fantastisk til tilberedning af de fleste kød- og grøntsager, men det kan tage tid at starte den op, så du skal have lidt tålmodighed! Kulgrillene fås i forskellige størrelser, lige fra små bordmodeller, der varmer hurtigt op, til større modeller med to brænde . Det bedste ved en kulgrill er, at du kan regulere varmen ved at lægge mere eller mindre træ på, hvilket giver din mad en røget smag. Til gengæld tager det tid at tænde op og forberede alt dette brændsel!

Ulempen er, at det tager lidt tid, for, at grillen er klar til at tilberede noget mad. Derfor skal man tænde op i den i god tid, og holde varmen ved lige, hvis der skal grilles i længere tid.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *