Arkivet

Hvad er en god coach?

En coach er til for at opnå gode resultater. Men hvordan gør man det? Der er mange tilgange til det, men der er nogle basale ting der skal være til stede før at det kan lade sig gøre. Coaches skal have gode sociale evner og en tålmodig person. I nærværende artikel kommer vi nærmere ind på, hvad det vil sige at være en god coach.

Ser muligheder

En coach er til for at skabe muligheder for dig, og ikke begrænsningerne. Din horisont skal udvides, måske bare genopfriskes. Alt for ofte, har sindet arbejdet sig indad og alle de gode ideer er nærmest lagt til side. Det er her en coach kommer ind i billedet. Mulighederne åbnes op og din coach hjælper med, at identificere alle de gode mål og resultater som du ønsker.

Stiller spørgsmål

Klienter har spørgsmål. Det giver næsten sig selv, da man søger professionel hjælp til de problemer eller opgaver der sættes for dagen. Derfor er det vigtigt en coach kan give sund og konstruktiv kritik og svarer på de spørgsmål der kan forekomme. Slutresultatet er at komme i mål på en god måde, alt efter hvad der skal rettes op på. En god coach søger altså spørgsmålene og får den vej igennem langt mere information en uden. Kom i gang allerede nu, om det er på et Life coach forum, fysisk i et træningscenter eller arbejdsrelateret. For at se resultater skal man reagere!

Leder sin klient

Næsten umuligt at undgå, er som coach, at man får mulighed for at lede folk på en sund måde eller påtager sig en forkert form for autoritært handlingsmønster. Det vil de fleste mennesker gerne frabede sig! Du er lærer og skal videregive informationer på den bedst mulige måde. Det vigtigt at være vellidt og udvise empati, samt have klienternes tillid. Find et balanceret forhold og skab de bedste løsninger gennem gode relationer.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *