Arkivet

Dette skal du huske når du træner

Dette skal du huske når du træner

Når man skal træne, så er det vigtigt, at man gør det rigtigt. Hvis man ikke træner, som man bør gøre, så får man ikke samme resultater, som hvis man gør. Vi kommer derfor i dette indlæg ind på nogle ting, som man bør gøre, hvis man vil have gode resultater fra sin træning.

Spis korrekt

For det første, så det vigtigt, at man sørger for at spise korrekt. Det kræver, at man vil tælle sine kalorier og makroer, hvis man ikke vil dette, så bliver det svært at få netop det kroppen har brug for. For at hjælpe en på vej, så kan man bruge en app, hvor man kan indtaste alt hvad man spiser, eller man kan lave mad forud til flere dage.

For at beregner hvad du må spise, så kan du bruge en online beregner. Det er klart den nemmeste måde at finde ud af det på, uden at skulle til at finde lommeregneren frem selv. Det er blot vigtigt, at man også prøver sig lidt frem, da ingen krop er ens.

Brug gerne kosttilskud

Der er mange, som kan have problemer med at få vitaminer eller protein nok, hvis de udelukkende spiser mad, og ikke gør brug af kosttilskud. Derfor anbefaler vi, at man supplerer op med kosttilskud, hvis man har brug for det.

Kosttilskud kan være BCAA, som giver en mineraler og vitaminer, men det kan også være proteinshakes eller proteinbarer, som giver en fedt, protein, kulhydrat m.m.

Husk din søvn

Det er ikke altid lige nemt for alle at komme i seng i ordentlig tid. Hvis du vil have gode resultater fra din træning, så er det dog vigtigt, at du sørger for netop dette. Det er nemlig når du sover, at din krop restituerer, og derfor om natten din krop opbygger muskelmasse, og arbejder med den træning du har gennemført på den givne dag.

Hvis man ikke sover nok, så risikerer man at blive sløv i hverdagen, men også at man ikke får de resultater man ønsker. Sørg derfor for at sove mindst 8 timer hver nat.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *