Arkivet

Dressed for success – gør din stil unik

Der findes mennesker, hvor det ligner, at alting bare er nemmere. De har den rette udstråling, virker ovenpå og deres stil er så sikker, at de må være en omvandrende succesfortælling. Sådan skulle man i hvert fald tro, når man kigger på dem. Men faktisk behøver det ikke nødvendigvis at være hele fortællingen, for alle kan nemlig lære at se ud på den rette måde. Tænk blot på mantraet ”fake it, until you make it”, som i bund og grund handler om, at man kan skabe lige nøjagtig den fortælling, man har lyst til.

Her får de 3 gode råd til bedre personlig stil.

Følg de bedste

Hvis du gerne vil klæde dig lige så godt som de allerbedste, hvorfor så ikke bare lære, hvad det er, de gør så godt? I dag har sociale medier som særligt Instagram gjort det let at følge dine idoler eller sider, hvor man lærer at klæde sig flot på.

Hvis du savner inspiration, så stjæl den fra de allerbedste og se, hvordan de gør for at opnå den der uigennemtrængelige stil.

Brug smykker til dit look

Smykker gør det nemt at forvandle et helt almindeligt look til noget langt mere eksklusivt. Og smykker er bestemt ikke kun for kvinder! I dag er også herremoden nået dertil, hvor de rå smykker giver kant og karakter til den moderne mand. Tag f.eks. bare og tænk på armbånd eller herre halskæder i unikt design, som kan sætte skub i dit look, hvis de bruges rigtigt.

Vælg det tøj, som gør dig glad!

Der findes en ting, som dit tøj ikke kan ”fake” for dig. OG det er din udstråling. Sørg derfor for at vælge tøj, som du også føler dig tilpas i – altså tøj, som gør dig glad. Det giver dig en glød, som er umulig at kopiere, fordi den er ægte og autentisk. Husk altid dette råd.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *