Arkivet

Hvor forsvinder pengene hen?

Det er aldrig sjovt at mangle penge, og mange har svært ved at se, hvor deres penge bliver af. Selvfølgelig kan man gå sine udgifter igennem, men hvis man ikke får tingene fortalt fra et andet perspektiv, så kan det være svært at se, hvad der er galt med de pågældende udgifter.

Det er især i disse tider, hvor kursen på bitcoin er meget høj, at man ønsker at have flere penge til at investere i bitcoin for (læs mere). I denne artikel kommer vi altså til at kigge på, hvor dine penge måske bliver af – og du kommer derfor til at vide, hvordan du stopper det.

Impulskøb

Supermarkederne er smarte, og de regner med at du ikke er. Det er ikke for sjov, at de stiller meget attraktive søde sager lige ved kassen. De koster selvfølgelig kun 10 eller 20 kroner, så det kommer du ikke til at tænke så meget over. Det burde du dog! Hvis du i gennemsnit bruger 20 kroner ekstra, hver gang du handler, og du handler 2 gange om ugen (8 gange om måneden), så bliver det hurtigt til næsten 200 kroner om måneden. Ganger du dette med 12, så kan du godt se, at det bliver til mange penge. Det er dog de færreste, der kun foretager impulskøb for 20 kroner hver gang.

Kaffe

Kaffe kan virkelig blive dyrt, og du har måske allerede vænnet dig til at drikke dyr kaffe. Kan det virkelig passe, at det skal koste 30 kroner hver arbejdsdag? Nej, det bør det ikke. Du kan sagtens lave kaffe derhjemme og smide det i en termokande. Det koster et par kroner, men så har du næsten også sparet 30 kroner hver evig eneste arbejdsdag. Arbejder du som de fleste 5 gange om ugen, så kan det hurtigt blive til omkring 600 kroner om måneden på kaffe. Det er overraskende meget, når man regner på det.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *