Arkivet

Et varmt og hyggeligt hjem

Hvis du kan lide rene linjer uden for mange dikkedarer, er det fint. Men det bliver hurtigt meget intetsigende og upersonligt. Skab i stedet et varmt og indbydende hjem, der får dig til at føle dig hjemme. Lav historie med det, du har, og hvem du er. Læs nu denne artikel, og vi dækker nogle gode tips til, hvordan du bedst indretter dit hjem, så det ikke bliver kedeligt.

Genbrugen

At få sit hjem til at e gammelt ud, eller i hvert fald ikke helt nyt, er et godt sted at starte. Få bragt noget patina ind. Slidte gulve, men stadig brugbare, genbrugsgardiner eller din gamle bedstefar og bedstemors bord. Det giver noget ekstra liv til en ellers nymalet hvid væg. Sjæl, liv og glade dage er pludselig ved håndsrækkevidde. Skab nogle kontraster hurtigt og nemt – og ofte også billigt på grund af den bæredygtige måde du har købt ind på. Hvilket selvfølgelig også er et kæmpe plus i bogen.

Placering af inventar

Man ser ofte, at møbler placeres på den mest “bedste” måde, det vil sige langs væggen og ud mod andre ting. Men prøv at udfordre dig selv til at skabe noget liv ved at spørge, som et let buet spisebord eller en sofa i rummet. Det giver noget helt andet end atmosfæren, der pludselig skaber et rum, som du aldrig har set før. Super spændende og ikke kedeligt.

Kunstværker

Hæng dine yndlingsbilleder på væggen, eller find dit unikke kunstværk på dit lokale loppemarked eller jyske galleri. Kunst har altid været det, der personliggør ens hjem. Fordi folks smag varierer fra person til person. Derudover bryder den rene linjer og fylder vindueskarmene, hvilket giver dig noget at bryde lyset med. Et værktøj der altid virker. Prøv forslagene ovenfor og se, om du kan skabe dit eget hjem med varme og sjæl.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *