Arkivet

Sådan får du akut rengøring i København

Rengøring kan nogle gange føles som et nødvendigt onde og en af de situationer hvor det absolut føles sådan, er når rengøringen skal ordnes nu og her f.eks. efter en fed fest i et festlokale du skal aflevere i tip top stand dagen efter kl. 10 med tømmermænd el. ved ekstra booking af en lejlighed der endnu ikke er rengjort.

Heldigvis er København et af de nemmeste steder i landet at bestille akut rengøring, da udbuddet af rengøringshjælp er så stort som det er. Her kan du læse mere om dine muligheder for at at bestille hurtig rengøring.

Akut rengøring på dagen

Det er ikke alle rengøringsfirmaer i København der tilbyder akut rengøringshjælp, men nogle gør og det er dem du skal finde. Lav en søgning i Google og vælg et firma, ring til dem med det samme og få din akutte rengøring i bogen.¨

Typisk vil et firma der tilbyder akut rengøring kunne rykke ud med det samme og i hvert fald indenfor 24 timer, hvilket også ligger lidt i ordet akut at de skal kunne.

Hvad koster akut rengøring?

Akut rengøringshjælp er selvfølgelig dyrere end normal rengøring. Det stiller store krav til et rengøringsfirma at kunne tilbyde en sådan service, så derfor vil der også være en højere pris el. et tillæg til deres normale pris – det er forskelligt fra firma til firma.

Alternative muligheder

Der findes også andre muligheder og du kan eksempelvis:

  1. Selv ordne rengøringen
  2. Booke rengøringsfirma i bedre tid

Begge disse muligheder vil give dig en billigere rengøring, men det er selvfølgelig ikke en mulighed hvis rengøring er opstået akut.

Ved du derimod at du skal holde en fest i et lejet lokale og det skal afleveres rengjort dagen efter, så gør dig selv den tjeneste at hyre privat rengøringshjælp i København på forkant. Det samme hvis du har en Airbnb lejlighed, sørg altid for at have rengøringen klar på dagen el. dagen efter nogle flytter ud, så du kan tage spontane bookinger ind uden at betale ekstra for rengøring el. lave det hårde arbejde selv.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *