Arkivet

Få et selvtillidsboost

Energi til stranden

Har du arbjedet hårdt for at komme i form? I så fald kan du sagtens forkæle dig selv med en tur til en god frisør. Om det er frisør holstebro eller den anden ende af landet. Det fuldender looket. Grib kalenderen og forbered en super dejlig dag. Tag fra studiet/arbejdet op og træn eller løb en tur. Spis en lækker frokost alene eller med venner og få afkoblet lidt. Tag derefter til en dygtig frisør. Få dig en kop kaffe og en kort snak under klipningen. 

Friskklippet på kontoret

Dagene på jobbet kan ofte blive noget så monotone. For os der ikke nødvendigvis arbejder udendørs eller får bevæget os, kan det blive forfærdelig trivielt. Det er derfor vigtigt at du under opsparring til huset, bilen eller et nyt stykke legetøj husker sig selv. Der er ikke noget der er vigtigere end ens velvære. Det at komme en tur til frisøren efter arbejde, kan for mange være vejen til afstresning og en mental pause fra hverdagens forpligtigelser. Det at gå til frisøren behøver ikke være hverken dyrt eller tidskrævende. Det behøver ikke være en lang køretur og det behøver ikke være forbundet med ventetid. Det skal tværtimod være forbundet med effektivitet og høj grad er service. Det at gå til frisøren og betale mange penge for det, er i dag forbundet med at betale dels for klippet og dels for oplevelsen. Det kan være et fantastisk afbræk fra en stressende hverdag. Tag til frisøren, drik en kop kaffe og få et selvtillidsboost af højeste grad.

Velpåklædt til eksamen

Langt størstedelen af os kender det at stå udenfor et eksamenslokale og have en rigtig svedetur. Der er store forventninger både fra familie og venner, men også fra dig selv. Under de seneste par dage har du ikke haft andet end læsning i hovedet, hvorfor niceness ting ikke blev første prioritet.  Det er dagen inden din eksamen og du skal derfor til frisøren. Du fortjener, uanset udkommet, at stå skarpt til eksamensdatoen. Og hvis du er meget heldig hjælper dit nye look dig lidt på vej.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *