Arkivet

Maison Berger produkter hos Wabi Sabi Living

Hos Wabisabi-living.dk kan du finde det største udvalg af Maison Berger produkter. Maison Berger har lavet luftrensende artikler siden 1898. Denne luftrenser var oprindeligt udvikling af kemikeren Maurice Berger, med det formål at rense luften på franske hospitaler. Derefter er den sidenhen blevet udviklet til det vi kender som en luftrensende lampe i dag. Disse bruges på arbejdspladser, på dyrehospitaler, på værksteder, i private hjem, i klinikker og i frisørsaloner. Lampen er bevist at fjerne op til 68 procent af alle de skadelige partikler, som der er i luften i et rum. Det gælder både partikler, som kommer fra cremer, kemi, mados, mug eller bakterier. Derudover fjerner lampen også op til 94% af alle viruspartikler. 

Den luftrensende lampe er patenteret og er beskyttet af intet mindre end fem patenter. 

Årsagen til at en luftrensende lampe er yderst anvendelig skyldes, at vi i skandinavien har et stort forbrug af blandt andet stearinlys på trods af, at der er opstået en større bevidsthed om, hvor mange skadelige partikler disse sender ud i luften – hvilket er yderst farligt for vores luftveje. Sammen med stearinlys, så er forbruget af duftlys også højt og stigende – disse findes der også mange forskellige typer og kvaliteter af, og mange af dem er lavet af paraffin og udskiller skadelige partikler. Disse partikler kan ikke ses, men er meget skadelige, det er mados ligeledes, som opstår når man steger eller griller mad. De lugte kan være svære at fjerne, når man laver mad, og hænger ofte i luften selvom man lufter godt ud, men dette er ikke noget problem for luftrensere fra Maison Berger. En luftrenser er et nemt, enkelt og meget effektivt produkt og anvendeligt i ethvert hjem. Der tilføjes ingen skadelige stoffer eller nanopartikler til luften, når man bruger Maison Berger luftrensende lampe. De er ikke skadelige for luftveje, og alle deres dufte er baseret på æteriske olier. 

Hos Wabi Sabi Living finder du et stort udvalg af forskellige luftrensende lamper i forskellige stilarter og dufte – der burde kunne findes noget til enhver smag. Når du først har lampen kan du købe en masse forskellige refills til dem, så du har mulighed for at prøve nogle forskellige dufte. En luftrensende lampe er et must have i ethvert hjem, og når man først har prøvet dem, er de slet ikke til at undvære.

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *